Костадин Ангелов: Прекратявам предизборната си кампания, мястото ми сега е в министерството

Костадин Ангелов: Прекратявам предизборната си кампания, мястото ми сега е в министерството  - E-Burgas.com

Здравният министър Костадин Ангелов прекратява предизборната си кампания. Това обяви самият той на профила си във фейсбук.

Ето какво написа медикът:

"Прекратявам предизборната си кампания!

Не се наложи да обмислям това решение дълго, защото то е правилното! 

Разговарях с министър-председателя. Получих пълна подкрепа. Сигурен съм, че ще получа такава и от тези, които ми симпатизират, както и от критиците ми. 
Единственият ми приоритет остават здравето и животът на българските граждани. Днес повече от всякога моето място е в министерството – там, откъдето мога да дам най-много за постигането на общата ни мисия – да оставим COVID-19 в миналото и да продължим напред по-силни, по-мъдри, но най-вече здрави!"

Свързани статии
Костадин Ангелов с три опции за колективен имунитет Още 19 200 дози ваксини "АстраЗенека" пристигат у нас РЗИ-Пловдив: Окончателният протокол по случая с починалата жена, ще бъде готов другата седмица Смъртен случай е причината за спирането на „АстраЗенека“ у нас Здравният министър: Държим пандемията на каишка Коронавирусът отново настъпва, Бургас е сред областите в червената зона НОЩ: Мерките срещу ковид дават резултат, на правилния път сме Министър Ангелов започва срещи с РЗИ-та Костадин Ангелов: Парадокс е, че воювам с вас за вашето здраве Три пъти повече излекувани от ковид през последната седмица
Тагове
Костадин Ангелов
Коментари

Още от последните новини