Мая Манолова и Живко Табаков откриха приемна на „Изправи се. БГ” в Бургас

Мая Манолова и Живко Табаков откриха приемна на „Изправи се. БГ” в Бургас - E-Burgas.com

Живко Табаков ще бъде координатор на Гражданската платформа за Бургаска област

Председателят на гражданската платформа „Изправи се. БГ” Мая Манолова и общинският съветник Живко Табаков откриха приемна на организацията в Бургас. Офисът се намира на ул. „Климент Охридски” №3. По време на събитието стана ясно че Живко Табаков ще координира Гражданската платформа за Бургаска област.

„Бургазлии ме познават като десен човек, но смятам, че г-жа Манолова като омбудсман през годините е показвала, че може да общува както с десните, така и с левите крила в политиката, в името на работещите решения за хората. Смятам, че обединението на ДБГ и „Изправи се. БГ“ създава един общ фронт срещу ГЕРБ. Много от нашите съграждани вече искат промяна в управлението на страната. Вярвам, че ние ще бъдем лицата на тази промяна, защото сме хора с ясна визия, политика и цели, които са доказали с времето, че могат да работят за хората”, сподели Табаков.

Председателят на Гражданската платформа „Изправи се. БГ“ Мая Манолова допълни, че от организацията вече имат офиси и приемни във всички големи градове на България, като една от целите им е да се откриват такива и в по-малките населени места.

„Искаме „Изправи се. БГ“ да има свой човек във всеки град. Това е важно не само за да могат нашите послания да достигат до хората, но и да бъдем в услуга на всеки отделен човек. Продължавам да мисля за себе си като за омбудсман и човек, който е призван да подкрепя отделните хора в битките им със силните на деня или институциите”, подчерта Манолова.

По-рано през деня двамата посетиха с. Черни връх, община Камено, където се срещнаха с жители на населеното място относно липсата на път и проблеми с канализацията. 

Свързани статии
Заплашили Мая Манолова да спре да рови в газовите далавери ИБГНИ ще се борят за реализация на третия мандат Мая Манолова: Диалогът за следващото правителство ще е публичен Мая Манолова оглави комисията, която ще проверява Борисов Манолова и Табаков представиха платформата си в Бургас, обещаха 1000 лв. минимална работна заплата Бургаски ресторантьори се включват в националния простест Ресторантьорският бизнес в Бургас със седем искания към властта Мая Манолова и Живко Табаков искат спешен ремонт на възлов път до село Черни връх Глас в пустиня! Общински съветници още лятото били тъпана за водната криза, но без резултат Мая Манолова: За фирмите до властта се харчи богато, а до хората не достига нищо (Видео)
Тагове
живко табаков мая манолова
Коментари

Още от последните новини