Мъж отива в ареста заради кражба от кафе автомати в Несебър

Мъж отива в ареста заради кражба от кафе автомати в Несебър - E-Burgas.com

По искане на Районна прокуратура – Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо К. Л., обвинен в кражба.

Той е обвинен за това, че противозаконно е отнел чужди пари и движими вещи. Престъпните деяния са осъществени на 12.12.2020 година в к.к. „Слънчев бряг“ и в град Несебър. Те са квалифицирани по чл.195, ал.3, т.3 и т.7, вр.  чл.194, ал.1, вр. чл. 26, ал.1, вр. чл.28, ал.1 от НК, тъй като са осъществени при условията на продължавано престъпление.

По време на разследването е установено, че откраднатите пари и вещи са отнети от два вендинг кафе автомата, находящи се в курортния комплекс и в град Несебър. Те са били взломени с техническо средство. Откраднати са монетници и намиращите се в тях пари – всичко на обща стойност от 630 лева.

Определението на Районен съд – Несебър подлежи на обжалване пред Окръжен съд – Бургас.

Свързани статии
Ловци изкопали дюните в Несебър, искали да прекратят достъпа на АТВ-та в района Неизвестни унищожиха част от дюните на плаж в Несебър Николай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията си Несебър застрашен да отпадне от ЮНЕСКО В Несебър започват нов еко проект край Кошарица Три добермана нападнаха жена и кучето й в Несебър Тон и половина електронни отпадъци сърбаха в есенна кампания в Несебър Внучка обра баба си в руенско село И Несебър ще се бори срещу замърсяването на въздуха от битовото отопление Учници от несебърско село дискутираха върху агресията с представители на МВР
Тагове
несебър кафе автомати кражба
Коментари

Още от последните новини