Кошмар в "Славейков": Млад мъж се простреля в главата след купон

Кошмар в
снимка: google maps

Александър бил на рожден ден със своята приятелка, открили го в безпомощно състояние в подземния паркинг на кооперацията​

Мъж на 30-години е бил откаран късно снощи в в "Шокова зала" на УМБАЛ – Бургас с огнестрелна рана в главата, съобщават от полицията. По първоначални данни става въпрос за опит са самоубийство, но на този етап не се изключват и други версии.

Инцидентът е станал снощи в района на подземния гараж на бл. 161 в ж.к. „Славейков”. Младият мъж бил на рожден ден с приятелката си и компания от приятели. Около 21:30 часа той заявил, че излиза за малко навън. След като се забавил приятелите му започнали да го търсят, като го открили в безпомощно състояние в подземния паркинг на кооперацията.

Своевременно дошлите на място полицейски служители са посрещнати от 30-годишна бургазлийка, която заявила, че това е приятеля й Александър от Силитра.

При извършения оглед на местопроизшествието е намерен и иззет боен пистолет с патрон в цевта, заглушител, пълнител с четири патрона и две гилзи, кал. 22. В жилището на Александър, разположено в бл. 161 в к-с „Славейков” е открита бележка. Иззети са видеозаписи от камерите, с които е оборудвана сградата и подземния паркинг. Първоначално събраните факти показват, че най-вероятно се касае за самопрострелване, но са назначени множество експертизи за установяване на детайли по инцидента. 

Александър е откаран в „Шокова зала” на УМБАЛ – Бургас, а оттам е настанен за лечение в отделение „Реанимация” с огнестрелна рана в областта на слепоочието, с опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари

Още от последните новини