Какви обувки са най-подходящи за лятна почивка?

Какви обувки са най-подходящи за лятна почивка? - E-Burgas.com

С нетърпение очакваш почивката с приятели? Или може би този път планираш няколко дни в чужбина? Независимо от това дали залагаш на адреналина, на релакс на плажа или на опознаване на различна култура, не пропускай да се снабдиш с удобни летни обувки.

Какво обувки да вземеш за почивката? Кои модели са най-модерни в момента и доказват, че комфортът може да върви ръка за ръка със страхотен дизайн? Приготвили сме няколко предложения за теб, които са изключително подходящи за летните месеци.

Чехли

Нашият списък разбира се започва с чехлите. Много хора не могат да си представят лятото без тях, особено когато температурите навън рязко се покачат.

Досега си бил/а сред верните привърженици на сандалите, най-вече поради факта, че свързваш чехлите с гумените модели за басейн? Време е да влезеш в крак с актуалните тенденции, защото през последните години летните чехли претърпяха метаморфоза. Сега сред предложенията на най-известните (и любими) производители на обувки откриваме много забележителни модели. Точно това искаме да ти докажем.

Birkenstock Arizona BS

Тези обувки се радват на голям брой привърженици, но има и такива които не харесват уникалния им дизайн. Факт е обаче, че чехлите Birkenstock за пореден път се превърнаха в хит на наближаващото лято и честно казано това никак не ни учудва. Едни от най-известните чехли в света са не само удобни, но и универсални, за което свидетелства предлаганият в Sizeer дамски модел Birkenstock Arizona BS. А ако говорим за здравина – нямат равни.

Основният елемент на чехлите, с които е известен производителят на ортопедични обувки, е стелката от пластичен корк, която е подплатена с приятен на допир набук. Двете широки ленти, изработени от набук и украсени с катарами, се грижат за доброто прилягане на обувките. Амортизиращата подметка от EVA пяна е предимство на модела и благодарение на нея удобството няма да те напуска дори за миг. Нека добавим към това и универсалния цвят, например топлия кафяв нюанс и става ясно защото обувките Birkenstock са толкова популярни.

adidas Adilette W

През лятото залагаш на ярките цветове? Харесваш ли модели обувки, които привличат вниманието? През този сезон заложи на дамските чехли adidas, които са изработени изцяло от синтетични, бързосъхнещи материали, което ги прави идеални за почивка на плажа.

Моделът е издържан в ярко оранжево и впечатлява с уникален дизайн – широките ленти, които придържат краката, са украсени с катарами, както и с... малка чантичка с логото adidas Trefoil с цип, в която можеш да прибереш най-необходимите дреболии, например пари или ключа за хотелската ти стая. Немската марка се грижи и за удобството – оранжево-черната подметка завършва с релефен грайфер.

Quiksilver Active Logo Java

За любителите на визиите в стил сърфист от Калифорния Quiksilver е подготвил мъжките джапанки Active Logo Java, които са подходящи буквално за всеки летен аутфит. Чехлите се отличават с минималистичен дизайн, който обаче съвсем не е скучен, защото флуоресцентните емблеми на ремъците и стелката му придават характер. Мъжките джапанки на Quiksilver имат мека подметка от пяна, която осигурява пружинираща крачка.

Сандали

Откри ли вече идеалните чехли? В такъв случай е време да обърнеш внимание на следващото задължително попълнение, а именно... сандалите. Те изглеждат също толкова добре с широки и дълги ленени мъжки или дамски панталони, ефирни рокли или такива по тялото, както и с къси панталони, съчетани с шарена риза или къс топ. На какви продукти са заложили производителите през този сезон и кои от тях ще откриеш сред предложенията на мултибранд магазин Sizeer?

Nike Icon Classic

Един от най-оригиналните модели несъмнено са дамските сандали Nike Icon Classic, които буквално ще вдигнат нивото на стила ти. Защо? Защото моделът се предлага в пастелен, светлорозов вариант и се намира върху масивна подметка-платформа, която е абсолютен хит това лято. Моделът с лого Swoosh не само оптично издължава крака, но и ти осигурява максимална стабилизация благодарение на текстилните ремъци с велкро. Стелката от пяна също допринася за удобството. Благодарение на нея, ще се чувстваш все едно ходиш по облаци. Оригиналният модел сандали е подходящ не само за почивка, но и за градската джунгла – става за всякакви условия.

adidas Water Sandal C

Отиваш на почивка с детето си, но какви обувки да му избереш? Детските сандали adidas Water Sandal C ще са изключително подходящи за тази цел. Те са предназначени за децата, които обичат да си играят във водата. Моделът съчетава стил и функционалност и има профилирана конструкция със закрити пръсти, така че детето ти да изпитва удобство и да бъде предпазено при удар в бетон или други твърди настилки или елементи. Леката лицева част от пяна и подплатата осигуряват дишаемост и комфорт на стъпалата, а амортизиращата сътресенията подметка гарантира стабилност дори и на мокри и изключително хлъзгави настилки. Детските сандали са подходящи и за плуване, ще ги откриеш в Sizeer в 3 разцветки – розова, черна и бяла, които със сигурност ще допаднат на твоя малък любител на уличната мода.

Гуменки без връзки

А може ли обувките за лятото да са затворени? Разбира се, особено ако имаме предвид, че сандалите и чехлите не винаги са най-доброто решение, например ако планираш посещения на музеи или ходене по неравни настилки. Обаче нямаме предвид масивни маратонки, а тяхната стилна алтернатива, чиито несъмнени предимства са лекотата и неоспоримото удобство. 

През лятото можеш да заложиш на гуменки тип slip-on, т.е. такива, които се нахлузват и нямат връзки, а обуването и събуването отнема само няколко секунди. През годините марката Vans си е спечелила славата на експерт по този вид обувки. Американският бранд е сред любимите не само на скейтърите от цял свят, но и на феновете на удобството и класическата визия.

Ако търсиш такива обувки, препоръчваме ти модела Vans Classic Slip-On, предлаган в Sizeer в мъжки, дамски и детски вариант. Ще го откриеш в десетки разцветки, които ще допаднат както на феновете на класическите съчетания, така и на тези, които не се притесняват да изберат хищнически животински или растителни мотиви.

Когато се подготвяш за лятото, задължително разгледай всички предложения в Sizeer, където те очакват тениски, модерни къси топове с квадратна кройка, къси панталони, мъжки бански, дънкови поли, както и много други предложения, благодарение на които ще създадеш модерен аутфит.

Коментари

Още от последните новини