Жената на Митьо Очите твърди, че той бил на лечение в чужбина

Жената на Митьо Очите твърди, че той бил на лечение в чужбина - E-Burgas.com

Димитър Желязков - Очите бил на лечение в чужбина. Това твърди неговата съпруга пред bTV. 

Припомняме, че по-рано днес Митьо Очите бе обявен за общодържавно издирване, а днес или утре трябва да бъде получена и международна заповед за арест. При специализирана акция днес пък бяха заловени 19 души, които са подозирани в участие в престъпна група, свързана с рекет, палежи, побой и разпространение на наркотици. 

По неофициална информация на bTV в къщата на Очите в Кошарица са засечени дъщерята и жената на Камен Балбузанов – Куката. Той е познат в плевенския район и е в момента е подсъдим по друго дело в спецсъда като лидер на престъпна група за рекет, палежи и побои. Това, според разследващите, показвало контактите на Димитър Желязков с други крими герои извън Южното Черноморие.

Сред задържаните са и лица, заподозрени за палежа на ресторант „Фор ю” в Слънчев бряг миналата година. Там беше прострелян Митьо Очите. Имат ли връзка с други престъпления – засега не е ясно.

Имената на двама от арестуваните, Йордан Въчев – Ларша и Иван Пишиев, станаха известни покрай палежи на офиси и катафалки на погребални агенции в Бургас миналата година. Това е бизнес, с който неофициално е свързван Очите през годините.

Коментари

Още от последните новини