Жълт код за студено време остава в сила в цялата страна

Жълт код за студено време остава в сила в цялата страна - E-Burgas.com

В 5 часа в събота термометрите в Драгоман показаха -12 градуса, в София - минус 10, а в Кюстендил - минус 8. По планините най-студено беше на връх Ботев - минус 20 градуса, на Мургаш - минус 19, на Черни връх и Мусала - минус 17, а в Родопите в района на Рожен - минус 13.

Предстои студен ден - дори в най-топлата част на денонощието термометрите ще показват стойности около и малко над нулата, в интервала от минус 4 до плюс 1 градус - в сила е жълт код за студено време в цялата страна. Следобед облачността от югозапад ще се увеличава. Ще завали сняг - първо на югозапад, после и в централните и източните части на Южна България.

Свързани статии
Студенти обсъдиха бъдещо партньорство с бургаския кмет И днес дъждовете продължават, жълт код в Бургас и още 9 области Жълт код за бури в цялата страна Жълт код за вятър, гръмотевици и валежи Жълт код за опасност от градушки утре Жълт код за гръмотевични бури на няколко места Жълт код в Бургаско за гръмотевици и обилни валежи Двуметрови преспи затвориха Троянския проход Предупреждение за дъжд и сняг в половин България в неделя Жълт код в 12 области за сняг, дъжд и вятър
Тагове
жълт код студ сняг
Коментари

Още от последните новини