Жълт код за студено време остава в сила в цялата страна

Жълт код за студено време остава в сила в цялата страна - E-Burgas.com

В 5 часа в събота термометрите в Драгоман показаха -12 градуса, в София - минус 10, а в Кюстендил - минус 8. По планините най-студено беше на връх Ботев - минус 20 градуса, на Мургаш - минус 19, на Черни връх и Мусала - минус 17, а в Родопите в района на Рожен - минус 13.

Предстои студен ден - дори в най-топлата част на денонощието термометрите ще показват стойности около и малко над нулата, в интервала от минус 4 до плюс 1 градус - в сила е жълт код за студено време в цялата страна. Следобед облачността от югозапад ще се увеличава. Ще завали сняг - първо на югозапад, после и в централните и източните части на Южна България.

Свързани статии
Трайно обезкосмяване в лазерно студио "Marchelа" Над 4000 студенти не могат да се завърнат в общежитията си заради незавършени ремонти Много сняг и силен вятър на Шипченския проход Жълт код за ниски температури в цялата страна Леден ад на входа на село Баня Ограничения по пътищата в страната заради снега Жълт код за вятър в десет области от страната Снегът затруднява движението по проходите, жълт код за дъжд в 11 области Истинска зима ни очаква от днес Снегът остава само в планините, но снежната покривка бързо ще се топи
Тагове
жълт код студ сняг
Коментари

Още от последните новини