Жълт код за дъжд по цялото Черноморие

Жълт код за дъжд по цялото Черноморие - E-Burgas.com

И през следващото денонощие времето ще се задържи облачно, а в източната половина от страната ще има и валежи от дъжд, значителни по количество на места в Родопите и крайните южни и източни райони. Причината за очакваните валежи у нас е средиземноморски циклон, който преминава през Балканския полуостров, сочи прогнозата на БНТ.

Сутринта в Североизточна България ще има условия за поледици. В Западна България ще има предимно ръмежи, преди обяд на много места и мъгли. Минималните температури ще са между 0° и 5°, а максималните - между 3° и 8°, малко по-високи в крайните южни райони. Ще духа слаб североизточен вятър, вечерта ще се ориентира от северозапад.

Свързани статии
Ветровито време и днес Ветровито днес, с валежи главно в планините И днес разкъсана облачност, до 4 градуса по морето Облачна събота с дъжд в източните райони Облачното и дъждовно време остава и днес Оранжев код за дъждове налази Южна България Нахлува студен въздух, ще вали на много места в страната Слънчев уикенд, но истинската зима се задава Времето остава топло и днес Слънчево и топло време по Черноморието
Тагове
време дъжд
Коментари

Още от последните новини