Иззеха фалшиви найкове и адидаси от два магазина в Слънчев бряг

Иззеха фалшиви найкове и адидаси от два магазина в Слънчев бряг  - E-Burgas.com

Полицаи от Несебър извършиха проверка в два магазина за текстилни изделия, като иззеха около 1500 фалшиви артикула на световноизвестни марки. Търговските обекти са разположени на алеята пред хотел "Хевън" в Слънчев бряг. 

Първият магазин е стопанисван от 54-годишна жена от Сливен, като униформените установили, че в обекта са изложени за продажба стоки, съдържащи логото и инициали на различни защитени търговски марки – „Хуго Бос”, „Поло Ралф Лаурен”, „Томи Хилфигер”, „Адидас”, „Найк” и „Конверс”, без съгласието на носителите на изключителното право по смисъла на закона. Иззети са общо 754 артикули от назованите защитени световни марки. 

Извършена е проверка на втори магазин, стопанисван от 32-годишен мъж от Бургас, като установили, че в обекта са изложени за продажба стоки, съдържащи логото и инициали на различни защитени търговски марки – „Хуго Бос”, „Поло Ралф Лаурен” и „Томи Хилфигер”, без съгласието на носителите на изключителното право по смисъла на закона. Иззети са общо 750 артикули от назованите защитени световни марки. Работата по случаите продължава от служители на Районно управление – Несебър.
 

Коментари

Още от последните новини