Искат постоянен арест за похитителите на бургаска девойка

Искат постоянен арест за похитителите на бургаска девойка - E-Burgas.com
Районът, в който се е разиграла драматична случка Google maps

Единият от обвинените пребил момичето, защото се съпротивлявало

Окръжната прокуратура в Бургас внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Иван С. и Петко К, обвинени в отвличане.

В обвниението е посочено, че двамата са отвлекли 22-годишно момиче, като я вкарали в БМВ, а деянието е станало пред 163-ти блок в ж.к. „Лазур“, в края на миналата година.

Иван е обвинен и за това, че причинил лека телесна повреда на пострадалата, изразяваща се в травматичен оток в лявата половина на главата, кръвонасядане на долния клепач на лявото око и кръвонасядане в лявата слепоочна област на главата.

Телесните увреждания са причинени, вследствие на съпротива от страна на девойката и се е случило в автомобила. Същият е обвинен и за това, че е унищожил личната карта на пострадалата, с цел да и причини вреда.

Обвиняемите са задържани благодарение на отличните съвместни действия на служителите от ОД на МВР - Стара Загора и ОД на МВР - Бургас.

Предстои Окръжен съд – Бургас да насрочи начален час на заседанието си, което ще бъде проведено днес.

Свързани статии
Бургаските съд и прокуратура отвориха врати за ученици Съдът остави дилъра Пейчо зад решетките Съдът се произнесе за катастрофата, в която загина кметицата Ванча Байлова Четирима нови съдии встъпиха в длъжност в Районен съд - Бургас Осъдиха мъж, опитал да подкупи полицай, на 3-годишен изпитателен срок Бургаският съд отказа да екстрадира руски гражданин Прокуратурата повдигна обвинения на трима сирийци за фаталната катастрофа Съдът безкомпромисен към развратника Милко от "Славейков" Затвор за опасен бургаски измамник, отнел над 6 бона от пенсионери Взломен крадец чу най-тежката мярка в бургаския съд
Тагове
отвличане съд прокуратура темида обвиняеми
Коментари

Още от последните новини