"Има такъв народ" ще разговарят днес с ДПС

Снимка: Bulgaria ON AIR

Днес завършват консултациите на първата парламентарна сила "Има такъв народ" в търсене на подкрепа преди да се пристъпи към създаване на правителство.

От 11 часа е последната среща на хората на Слави Трифонов с ДПС. Ще бъдат обсъдени приоритетите и политиките, по които двете партии могат да работят заедно. Председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов подчерта в хода на политическите срещи, че разговорите, които се провеждат с партиите, не са обвързани с коалиционни взаимоотношения.

От "Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме!" няколко пъти заявиха, че не биха участвали в кабинет с участие на ДПС и ГЕРБ.

Свързани статии
Слави Трифонов призна, че ИТН ще подкрепи ПП Мустафа Карадайъ ще е кандидат за президент от ДПС СУ заключи: Петър Илиев е плагиатствал Депутат от ДПС: По Южното Черноморие има хиляди постройки без документация, Росенец е политически PR СУ ще проверява плагиатствал ли е Петър Илиев Слави през 2015 година: Не ви ли изглежда нелепо да вляза в политиката? (видео) След седем дни става ясно дали "Демократична България" ще подкрепи кабинет на ИТН Без изненада: ГЕРБ обяви, че няма да подкрепи ИТН „Демократична България” ще участва в срещата с „Има такъв народ” Атанас Зафиров: БСП и ИТН имат почти еднакви виждания за социална политика, здравеопазване и икономика
Тагове
Има такъв народ ДПС
Коментари

Още от последните новини