"Има такъв народ" ще разговарят днес с ДПС

Снимка: Bulgaria ON AIR

Днес завършват консултациите на първата парламентарна сила "Има такъв народ" в търсене на подкрепа преди да се пристъпи към създаване на правителство.

От 11 часа е последната среща на хората на Слави Трифонов с ДПС. Ще бъдат обсъдени приоритетите и политиките, по които двете партии могат да работят заедно. Председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов подчерта в хода на политическите срещи, че разговорите, които се провеждат с партиите, не са обвързани с коалиционни взаимоотношения.

От "Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме!" няколко пъти заявиха, че не биха участвали в кабинет с участие на ДПС и ГЕРБ.

Свързани статии
Инж. Димитър Гавазов е кандидатът за кмет от ДПС в Сунгурларе Президентът кани ДПС на консултации Още депутати може да напуснат Слави Трифонов Слави Трифонов няма да подкрепи кабинет с премиер Петков или Василев Тошко Йорданов: При Кирил Петков и при Бойко Борисов доминира Азът По-голямата част от българите приемат решението на Слави Трифонов като изнудване Проф. Радулов: Тошко Йорданов ни каза, че сме нищо, защото хората гласували за Слави, а не за нас Слави Трифонов: Нямам нищо общо с Ахмед Доган и не съм го виждал от много години Слави Трифонов призна, че ИТН ще подкрепи ПП Мустафа Карадайъ ще е кандидат за президент от ДПС
Тагове
Има такъв народ ДПС
Коментари

Още от последните новини