Хит цени през септември в аптеки „Фаркол“

Хит цени през септември в аптеки „Фаркол“  - E-Burgas.com

Бургаската аптечна верига „Фаркол“ продължава наложилата се вече традиция да предоставя на своите клиенти все по-добри условия за покупка на медикаменти. През септември над 30 сезонни лекарствени продукти са с намалени цени, като отстъпките достигат до -28%. 

На промоция може да намерите медикаменти при венозна недостатъчност, гъбични инфекции, диария, простудни заболявания, болкоуспокояващи, за нормализиране на чревната флора и много други.

Три на топ цени през септември са „Допелхерц актив уринарен тракт“- за здрави пикочни пътища, към който има подарък огледало, „Протефикс“ - фиксиращ крем за зъбни протези и гел „Алмирал“ - противовъзпалително средство за намаляване на болката и сковаността.

 На изгодна цена са още „Валидол с глюкоза“, таблетки за смучене при болно гърло „Анзибел“, таблетки при киселини в стомаха „Гастропротект“, сашета „Ибулек“, намаляващи  болката и температурата, гел „Троксевазин“ за облекчаване симптомите при хронична венозна недостатъчност. В промоция са също капки за очи „Артелак“, както и продукти за нормализиране на чревната флора като „Лактофлор Био плюс“, „Вая форте“ и др. Сред супер офертите са още автоматични и механични апарати за кръвно налягане – с марките „Бесер“ и „Тенсовал“, „Аутан лосион фемили“, осигуряващ защита от комари и кръвосмучещи до 4 часа, тест за бременност „Билийв про писалка“, лечебен шампоан „Кетозал“. Добро предложение за страдащите от ставни заболявания  е „Колаген комплекс макс“, който сега е с допълнителни 15 таблетки към опаковката от 60 броя таблетки.

На фокус през септември е „Допелхерц Магнезий 500“ - висока доза магнезий в двуфазна таблетка с удължено освобождаване. Специалната им цена през целия месец е по повод Световния ден на сърцето – 29 септемвр

Продуктите в промоция може да видите на място в аптеки „Фаркол“ в Бургас, М. Търново и Българово, както и във фейсбук страницата и в сайта www.farkol.bg. Не се колебайте  да посетите обектите на аптечната верига на следните адреси:

Аптека „Бургас“ - Бургас, бул. Христо Ботев №1 /до светофара/

Аптека „Трапезица“ - Бургас, ж.к. Братя Миладинови , ул. Шар планина №23 /срещу магазин „Болеро/

Аптека „Здраве“ - Бургас, ул. Св. св. Кирил и Методий №3

Аптека „ДКЦ 1“ - Бургас, бул. Стефан Стамболов №73 /в УМБАЛ-Бургас/

Аптека “Фаркол Демокрация“ - Бургас, ж.к. Братя Миладинови, бул. Демокрация, бл. 117, вх. 11 /блок Народен юмрук/

Аптека „Славейков“ - Бургас, ж.к. Славейков , бл. 146, вх.А /срещу поликлиниката/

Аптека „Фаркол - М. Търново“ - М. Търново, ул. „България“ 28

Аптека „Фаркол – Българово“ - Българово, ул. „Първи май“ 10      

 

 

Коментари

Още от последните новини