Хандбални и волейболни мачове до края на седмицата в Бургас

 Хандбални и волейболни мачове до края на седмицата в Бургас - E-Burgas.com

Състезания по три вида спорт ще се проведат в Бургас до края на седмицата.                                                                                 

От четвъртък до неделя зала "Бойчо Брънзов" ще бъде домакин на държавното лично първенство по борба за кадети в двата стила.В четирите дни началото на схватките е в 10:00 часа. Първи на тепиха ще излязат класиците.Финалите, които ще определят медалистите и шампионите в този стил са в петък. Награждаването е предвидено за около 12:30 часа

В събота и неделя зала "Бойчо Брънзов" ще бъде окупирана от борците в свободния стил.Тяхното награждаване е предвидено веднага след последната схватка на тепиха, също около 12:30 часа в неделя. На състезанието, в което ще участват над 280 борци в двата стила ще присъства и генералния секретар на Българската федерация по борба- олимпийският шампион от Москва през 1980 година в категория до 74 килограма при свободняците Валентин Райчев.

В неделя зала "Младост" ще бъде домакин на две спортни мероприятия.Хандбалния мач за купата на България при мъжете между домакините от "Фрегата" и "Локомотив"-Мездра е с начало в 15:00 часа.От 18:00 часа ще започне срещата от поредния кръг във Висшата лига при волейболистите между бургаския "Дея Спорт" и ВК"Силистра".Трите спортни мероприятия ще се проведат без публика, заради действащата заповед на Министерството на здравеопазването, във връзка с пандемичната обстановка.

Коментари

Още от последните новини