Грандиозно шоу дава старт на музикалния сезон в Слънчев бряг

Грандиозно шоу дава старт на музикалния сезон в Слънчев бряг - E-Burgas.com

Над  30 български и чуждестранни артисти ще дадат официален старт на музикалния летен сезон на Южния плаж в курорта Слънчев бряг. Началото ще e на 3 юни. Ослепителното шоу  ще бъде в две поредни вечери.

Бляскави костюми, балерини, светлини, екрани, взривяваща музика и топ диджеи ще въвлекат гостите в неочаквано приключение. Целият уикенд на плажа ще се превърне в един грандиозен спектакъл с авангардна сценография и футуристични костюми, металически акорди на китари, чудати фрикове, атлетични войни.

Грандиозното шоу е вдъхновено от впечатляващата сценография във филма “Лудия Макс”, оказал голямо влияние върху съвременната поп-култура. Научнофантастичният екшън ще се пренесе на открита сцена на плажа. Специално участие в мега шоуто ще вземат над 10 топ артисти и акробати от Румъния и финалистът в шоуто "Америка търси талант 2015".

Огромен 6-метров мотор ще допълва постапокалиптичния пейзаж на сцената, а пустинни анимации, върху овален 3D екран, ще придават още по-голяма реалност на случващото се. Зад пулта ще избухнат топ диджеите DJ Mascota, C-Fusion, със съпорта на МС P и специалното участие на MC SO от Румъния.

Втората вечер /4 юни/, ще продължи с "Bedroom Best Night Shows", посветена на най-добрите костюми и аксесоари, създавани за култови шоу програми. Мощните вълни от горещите хаус бийтове ще са на Dimo BG, Andrew BG & Vasco C.

Началото на поредицата от специални събития на морския южен  бряг ще бъде дадено и с OLIVIER GIACOMOTTO & KIKO,  DJ DESO.

Коментари

Още от последните новини