ГЕРБ стягат контрапротести пред президентството, организират автобуси от Бургас

ГЕРБ стягат контрапротести пред президентството, организират автобуси от Бургас - E-Burgas.com

Редиците на привърженици и членове на ГЕРБ от страната се организират да пътуват към столицата. Това става ясно от съобщение разпратено до телефоните в група наречена ”Клубове ГЕРБ”.

Протестът, в който се готвят да участват е планиран за 19 часа пред Президентството. Съобщението показаха от сайта "Бивол".

"Задължително е присъствието на Народни представители, Общински съветници и Общински координатори", пише в съобщението. В него е показано как са организирани автобуси в Бургас, които ще потеглят към столицата от 13:00 ч.

Свързани статии
Тома Биков: Няма да подаваме оставка ГЕРБ започват консултациите за нова Конституция Правителството подава оставка в края на септември? Бой и сблъсъци след конференцията на ГЕРБ в София Националната конференция на ГЕРБ започва в 12:00 ч, граждани също са се събрали Пиарката на Борисов напусна кабинета, връща се в пресслужбата Нов запис с гласа на Борисов, нарече Радев "прост летец" и "тъпанар" (аудио) Правителството обсъжда три варианта, един от тях е оставка Томислав Дончев: Президентът Радев поиска цялата власт в държавата От ГЕРБ върнаха топката "НСО" в полето на Радев
Тагове
герб контрапротест чат
Коментари

Още от последните новини