ГЕРБ стягат контрапротести пред президентството, организират автобуси от Бургас

ГЕРБ стягат контрапротести пред президентството, организират автобуси от Бургас - E-Burgas.com

Редиците на привърженици и членове на ГЕРБ от страната се организират да пътуват към столицата. Това става ясно от съобщение разпратено до телефоните в група наречена ”Клубове ГЕРБ”.

Протестът, в който се готвят да участват е планиран за 19 часа пред Президентството. Съобщението показаха от сайта "Бивол".

"Задължително е присъствието на Народни представители, Общински съветници и Общински координатори", пише в съобщението. В него е показано как са организирани автобуси в Бургас, които ще потеглят към столицата от 13:00 ч.

Свързани статии
Борисов: Отказвам се от мястото си на депутат Западни медии: Борисов спечели, но трудно ще сформира правителство Галя Желязкова: Равен достъп до услуги и образование във всички населени места Андрей Рунчев: Ще работя за изграждането и развитието  на новите индустриални зони в Бургас Иван Вълков: Ще работя за бъдеща морска линия „Бургас-Инеада-Истанбул“  Бургазлии поканиха Ивелина Василева да види ефекта от подмяната на стари печки с нови еко инсталации Деница Николова: Бургас ще е център на развитие за следващите 7 г. с гъвкави проекти Предстоят мащабни ВиК инвестиции в Меден рудник и Върли бряг ГЕРБ и СДС се явяват в коалиция на изборите ГЕРБ стартира процеса по номинации за народни представители
Тагове
герб контрапротест чат
Коментари

Още от последните новини