ГЕРБ стягат контрапротести пред президентството, организират автобуси от Бургас

ГЕРБ стягат контрапротести пред президентството, организират автобуси от Бургас - E-Burgas.com

Редиците на привърженици и членове на ГЕРБ от страната се организират да пътуват към столицата. Това става ясно от съобщение разпратено до телефоните в група наречена ”Клубове ГЕРБ”.

Протестът, в който се готвят да участват е планиран за 19 часа пред Президентството. Съобщението показаха от сайта "Бивол".

"Задължително е присъствието на Народни представители, Общински съветници и Общински координатори", пише в съобщението. В него е показано как са организирани автобуси в Бургас, които ще потеглят към столицата от 13:00 ч.

Свързани статии
Бойко Борисов: ГЕРБ ще предложи експертно правителство Бойко Борисов: Народът избра 67%а проатлантически партии, предлагаме преговори с всички Бойко в Бургас: Ако бяхме ние Северният обход щеше да е готов преди осем месеца (Видео) Борисов: Вече нямаме никакви амбиции да се вкарваме в каквото и да е управление Борисов сърдит: На този обран бостан няма да се връщам ГЕРБ поиска оставката на правителството Борисов: Разкараха ме като панаирджийска мечка, треперих да не ми подхвърлят нещо Рашков: ГЕРБ имат информатори в МВР, материалите в прокуратурата за тях потъват Любен Дилов-син: Опитват се да отклонят вниманието от цените на горивата, тока и олиото Без изненада: ГЕРБ избра Бойко Борисов за председател
Тагове
герб контрапротест чат
Коментари

Още от последните новини