Ето кои са номинираните в подкатегория „Ресторант“ на BURGAS BUSINESS AWARDS

Ето кои са номинираните в подкатегория „Ресторант“ на BURGAS BUSINESS AWARDS - E-Burgas.com

Едни от най-емблематичните заведения в областта ще спорят за приза на BURGAS BUSINESS AWARDS в подкатегория „Ресторант“, в категория ТУРИЗЪМ. По този повод организаторите разкриват участниците в подкатегорията, които са едни от най-предпочитаните от бургазлии обекти. Те се славят не само с добрата си кухня, обслужване и качество, но и с добрия си мениджмънт.

DOCK5

DOCK 5 е първият по рода си градски ресторант в Бургас. Заведението, характерно с красивата си панорама към Бургаския залив и се намира в реновираната пристанищна зона на Бургас, само на няколко крачки от морето.

Локацията му, а и не само, го прави едно от любимите места за посещения на бургазлии.

DOCK 5 e отличен, елегантен ресторант, идеален за обяд и вечеря, обслужващ прилична гама от внимателно изработени и поднесени  небрежни ястия в  съвременна обстановка, в съчетание с модерен, опростен дизайн.

Менюто включва чисти и прости вкусове на Средиземноморието и местната черноморска кухня. С големите си прозорци, високи тавани и отворени помещения заведението получава не само своята градска динамика, но и се свързва гениално с околната крайбрежна среда.

Интересно и модерно място с уникален характер и релаксираща атмосфера.

„Мейсънс“

Ресторант „Мейсънс“ се слави с перфектната си кухня, разнообразен бар, уютна обстановка и добро обслужване, но това са са само малка част от това, което екипът на едно от най-квалитетните заведения в Бургас, е подготвил за своите клиенти. Обслужването винаги е от най-високо ниво, както и качеството на предлагания асортимент.

Ресторантът редовно получава високи отзиви от своите посетители, не само в Бургас, но и в столицата, където също обслужва клиенти.

Обектът ежедневно обогатява менюто си, а клиентите имат възможност за онлайн доставка не само в града, но и в част от бургаските квартали.

Свързани статии
КЗП: Пазарът и туризмът се съживяват 25% от заведенията загубили битката с пандемията Отличиха най-добрите фирми от Бургас и региона за 2021 г на бляскава церемония (Снимки) Доказани в развитието на родния туризъм агенции ще се борят за приз на BURGAS BUSINESS AWARDS „Пощенска банка“ – Над 30 години присъствие сред банковите лидери у нас Най-успешните туристически атракциони сред участниците на BURGAS BUSINESS AWARDS Стилни и изискани бутикови хотели сред участниците на BURGAS BUSINESS AWARDS BURGAS BUSSINES AWARDS представя два от най-успешните хотелски комплекса в региона Ето кои морски хотели ще блеснат на BURGAS BUSSINES AWARDS Недвижимите имоти в Бургаския регион с висока заявка на BURGAS BUSSINES AWARDS
Тагове
бизнес BURGAS BUSINES AWARDS
Коментари

Още от последните новини