Ето какво казаха звездите от музикалния фестивал в Бургас (Видео)

Ето какво казаха звездите от музикалния фестивал в Бургас (Видео) - E-Burgas.com

Музикалното събитие на 2020 година по нашите географски ширини без никакво съмнение беше второто издание на Spice Music Festival в Бургас. Хиляди фенове пяха и танцуваха край морето с незабравимите хитове на Lou Bega, Sonique, C+C Music Factory, Las Ketchup, LayZee aka Mr. President, Corona, Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman, Technotronic, MASTERBOY & Beatrix Delgado, Black Box, Maxx, Kosheen, Nana, East 17, Double You, Tania Evans - оригиналният глас на култовото парче на Culture Beat "Mr. Vain" и много други.

Чуйте във видеото какво споделиха те пред камера за събитието, за град Бургас и неговите хора.

Ако не сте разбрали, подготовката на следващо трето издание на Spice Music Festival вече е в ход, така че ще ви очакваме и догодина до Морската гара в Бургас! Повече информация ще откриете тук: https://www.facebook.com/spicemusicfest/.

 

Свързани статии
"Фестивал на водата и рибата“ с богата програма ще изпъстри празника на Самоков Внуците на Панчо Владигров ще радват бургазлии с музката си на Флората Вижте къде можете да паркирате по време на Solar summer festival Дъждът не спря феновете на Spice Music Festival в Бургас (Снимки) Вълнуващо откриване на Международния филмов фестивал в Бургас (Снимки) "Децата пожелаха" е темата на пясъчните фигури, фестивалът отваря врати в петък Винен фестивал очаква бургазлии в края на месеца "Света Анастасия" отново ще е домакин на фестивал на билките Дамите от "Ретро Бургас" готвят поздрав за бургазлии "Фестивалът на зелениката" се завръща, тази година ще бъде в село Заберново
Тагове
фестивал концерт
Коментари

Още от последните новини