Екшън в "Меден рудник": Бургазлия насъска питбула си по ученик, удари го с метална тръба в главата

Екшън в

18-годишен бургазлия е пострадал, след като непознат мъж насъска питбула си срещу него и го удари с метална тръба по главата, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал в събота вечерта в района на автобусната спирка пред бл. 114 в к-с "Меден Рудник"

37-годишен бургазлия направил опит за грабеж, чрез насъскване на кучето си порода питбул. При опит да избяга от нападателя си, 18-годишния бургазлия е ударен с метална тръба по главата, а кучето го захапало в областта над лявото коляно, в резултат на което е получена разкъсна рана. Нападателят не успял да отнеме пари или други ценности от пострадалия и избягал в неизвестна посока. Потърпевшият получил медицинска помощ в болница "Бургас мед".

Нападателят е задържан от служителите на Четвърто Районно управление - Бургас за срок от 24 часа. Привлечен е в качеството на обвиняем по чл. 198 във връзка с ал. 1 вр. чл. 18, ал. 1 от НК. Наложена му е мярка «задържане под стража» за срок от 48 часа, като е приведен в Областно звено «Арести» към бургаския затвор. По случая е образувано бързо производство под прякото наблюдение и ръководство на Бургаска районна прокуратура. 

Коментари

Още от последните новини