Едното платно на "Транспортна" ще е затворено повече от месец, а не 10 дни

Едното платно на

Промяната в движението по ул. "Транспортна" в Бургас ще бъде за 30, а не за 10 дни, както съобщиха вчера от община Бургас. Причината в разминаването е грешка в прессъобщението, която днес бе поправена. Според вчерашната информация едното платно на улицата трябваше да бъде затворено от днес до 24 февруари. Оказа се обаче, че датата е 24 март. 

Ето го обновения текст от прессъобщението на общината:

От днес (13 февруари, четвъртък) до 24 март се въвежда временна организация на движението по натоварената пътна артерия ул. "Транспортна". Причината е стартиращата подмяна на старата и амортизирана ВиК инфраструктура под нея, в участъка от кръговото кръстовище с бул. "Стефан Стамболов" до ул. "Петко Задгорски". През посочения период ще бъдат затворени лентите от страната на комплекс "Изгрев" и движението ще се осъществява двупосочно в лентите от страната на поредицата търговски обекти.

Трафикът със сигурност ще бъде затруднен. Община Бургас призовава водачите да шофират внимателно. Ремонтът на тази улица е наложителен и полезен. След подмяната на тръбите, която ще ограничи загубите на вода, Общината ще положи изцяло ново покритие на улицата, с изграждане на нови тротоари и бордюри.

Коментари

Още от последните новини