Две малки агитки посрещнаха президента в Бургас (Снимки)

Две малки агитки посрещнаха президента в Бургас (Снимки) - E-Burgas.com

Две малки агитки с противоположни убеждения посрещнаха президента Румен Радев в Бургас. Под видкове викове „оставка“ той се качи на фрегатата „Горди“, където днес ще присъста на американското военноморско учение „Бриз“.

Любопитен момент е, че Радев е в компанията на военния министър Красимир Каракачанов, с когото заедно се качиха на кораба, като и двамата предпочетоха първоначално да не дават изявления пред медиите.

На борда на „Горди“ са още кметът на Бургас Димитър Николов и зам.-областния управител Владимир Крумов.  По план учението трябва да приключи около 14:00 ч.

Галерия
Свързани статии
Националният омбудсман въстана срещу онлайн обучението Осем области вече ще учат само онлайн Борисов: При лошия Бойко плащахте 70 лв. за ток цели десет години Лозан Панов: ДПС играе на изборите с двама, трима играчи Мустафа Карадайъ ще е кандидат за президент от ДПС "Демократична България" твърдо застава зад Лозан Панов за президент Проф. Герджиков: Не съм партиен кандидат, очаквам подкрепата на всички граждани Проф. Герджиков: Имам качества за обединител на нацията Радев призова Борисов да се кандидатира за президент Радев призова ЕС за по-сериозно отношение срещу корупцията в страната
Тагове
румен радев президент учение бриз
Коментари

Още от последните новини