Две малки агитки посрещнаха президента в Бургас (Снимки)

Две малки агитки посрещнаха президента в Бургас (Снимки) - E-Burgas.com

Две малки агитки с противоположни убеждения посрещнаха президента Румен Радев в Бургас. Под видкове викове „оставка“ той се качи на фрегатата „Горди“, където днес ще присъста на американското военноморско учение „Бриз“.

Любопитен момент е, че Радев е в компанията на военния министър Красимир Каракачанов, с когото заедно се качиха на кораба, като и двамата предпочетоха първоначално да не дават изявления пред медиите.

На борда на „Горди“ са още кметът на Бургас Димитър Николов и зам.-областния управител Владимир Крумов.  По план учението трябва да приключи около 14:00 ч.

Галерия
Свързани статии
Президентът Румен Радев идва в Карнобат за празника на града Ето как премина срещата между президента и представителите на полицията и ДАНС (Видео) Румен Радев: Оставката на правителството е единственият изход от кризата (Видео) Президентът: Нищо не може да бъде на дневен ред преди оставките Учебната година започва присъствено, но с готовност за онлайн обучение Президентът се обяви за честни предсрочни избори (Видео) Нов запис с гласа на Борисов, нарече Радев "прост летец" и "тъпанар" (аудио) Каракачанов: Ако Бойко ми иска оставката, ще я подам Каракачанов за ремонтите в кабинета: Важно е държавата да е стабилна, останалото са политически мераци Корабите от "Бриз" излязоха на море
Тагове
румен радев президент учение бриз
Коментари

Още от последните новини