Две малки агитки посрещнаха президента в Бургас (Снимки)

Две малки агитки посрещнаха президента в Бургас (Снимки) - E-Burgas.com

Две малки агитки с противоположни убеждения посрещнаха президента Румен Радев в Бургас. Под видкове викове „оставка“ той се качи на фрегатата „Горди“, където днес ще присъста на американското военноморско учение „Бриз“.

Любопитен момент е, че Радев е в компанията на военния министър Красимир Каракачанов, с когото заедно се качиха на кораба, като и двамата предпочетоха първоначално да не дават изявления пред медиите.

На борда на „Горди“ са още кметът на Бургас Димитър Николов и зам.-областния управител Владимир Крумов.  По план учението трябва да приключи около 14:00 ч.

Галерия
Свързани статии
Президентът обяви състава на служебния кабинет Румен Радев: Нека този свят празник донесе топлина във всяко българско семейство Президентът кани ДПС на консултации Учиха деца от Созопол, Черноморец и Атия как да се евакуират Започна обучението на учители по английски език в Бургас Радев в Бургас: Изгубихме двама доблестни полицаи В Поморие представят възможности за обучение по европейски програми Борисов: Радев много ме обиди като ме сравни с Кирил Петков Румен Радев няма намерения да сменя шефа на НСО Обучават украинците в Бургас безплатно на български език
Тагове
румен радев президент учение бриз
Коментари

Още от последните новини