Две малки агитки посрещнаха президента в Бургас (Снимки)

Две малки агитки посрещнаха президента в Бургас (Снимки) - E-Burgas.com

Две малки агитки с противоположни убеждения посрещнаха президента Румен Радев в Бургас. Под видкове викове „оставка“ той се качи на фрегатата „Горди“, където днес ще присъста на американското военноморско учение „Бриз“.

Любопитен момент е, че Радев е в компанията на военния министър Красимир Каракачанов, с когото заедно се качиха на кораба, като и двамата предпочетоха първоначално да не дават изявления пред медиите.

На борда на „Горди“ са още кметът на Бургас Димитър Николов и зам.-областния управител Владимир Крумов.  По план учението трябва да приключи около 14:00 ч.

Галерия
Свързани статии
Румен Радев: Парламентарните избори ще бъдат на 4-ти април Учениците от 5 до 12 клас остават на дистанционно обучение и този месец Радев: Институции и партии трябва да търсят най-доброто решение за изборите Красимир Вълчев: При завръщането на учениците в клас може да има недостиг на учители Президентът започна консултации за избори по време на пандемията Президентът и премиерът поздравиха студентите Министър Вълчев призна: Бави се доставката на компютри за учениците Президентът представи проекти за модернизация на България Всички ученици в Несебър се обучават в електронна среда Учители искат онлайн училище поне до края на годината
Тагове
румен радев президент учение бриз
Коментари

Още от последните новини