Две малки агитки посрещнаха президента в Бургас (Снимки)

Две малки агитки посрещнаха президента в Бургас (Снимки) - E-Burgas.com

Две малки агитки с противоположни убеждения посрещнаха президента Румен Радев в Бургас. Под видкове викове „оставка“ той се качи на фрегатата „Горди“, където днес ще присъста на американското военноморско учение „Бриз“.

Любопитен момент е, че Радев е в компанията на военния министър Красимир Каракачанов, с когото заедно се качиха на кораба, като и двамата предпочетоха първоначално да не дават изявления пред медиите.

На борда на „Горди“ са още кметът на Бургас Димитър Николов и зам.-областния управител Владимир Крумов.  По план учението трябва да приключи около 14:00 ч.

Галерия
Свързани статии
Румен Радев няма намерения да сменя шефа на НСО Обучават украинците в Бургас безплатно на български език Президентът: Справедливостта не е възтържествувала, докато не се произнесе съдът Плевнелиев: Радев се е обградил с полковници от ДС и КГБ Три области прекратяват предсрочно онлайн обучението Румен Радев и Илияна Йотова официално встъпват във втория си мандат Президентът: Слуховете за военни бази у нас са спекулации Категорична победа: Радев подгони 70% в област Бургас Борисов: Г-н Радев, Крим не е руски, а грубо окупиран Балотаж: Герджиков ще опита да стопи огромната преднина на Радев
Тагове
румен радев президент учение бриз
Коментари

Още от последните новини