Двама души са нарушили карантината в област Сливен

Двама души са нарушили карантината в област Сливен - E-Burgas.com

Двама души са нарушили карантината в област Сливен. Това съобщиха от ОДМВР – Сливен.

През изминалото денонощие служители на ОДМВР-Сливен са извършили 198 проверки за спазване на карантина на територията на областта. Установили са двама мъже от град Сливен и село Селиминово, които не спазват наложената им от РЗИ карантина, предаде novini.bg. Те са установени извън мястото за настаняване, в което са декларирали, че ще пребивават за посочения в предписанието срок.

В РУ-Сливен са образувани две досъдебни производства под надзора на Районна прокуратура – Сливен. Посетени са и четири сигнала за струпване на хора, като по 3 от тях е взето отношение, съгласно заповедта на здравния министър. Единият сигнал се е оказал недействителен.

Свързани статии
И здравният инспектор доц. Ангел Кунчев е под карантина От днес: Нови 95 ученици под карантина в община Бургас Лекарите на първа линия срещу коронавируса получили 20 млн. лева Десетки хиляди българи отидоха в Гърция за часове Домашното насилие зачестило по време на карантината С разхлабването на мерките се увеличиха отново лицата под карантина в областта Великобритания отчете най-големия брой починали от коронавирус в Европа Според европейските служби: В България най-лошото тепърва предстои Блокират квартал в Ямбол заради случаи на коронавирус 57 заразени и четирима починали за денонощието
Тагове
covid-19 карантина
Коментари

Още от последните новини