Двама души са нарушили карантината в област Сливен

Двама души са нарушили карантината в област Сливен - E-Burgas.com

Двама души са нарушили карантината в област Сливен. Това съобщиха от ОДМВР – Сливен.

През изминалото денонощие служители на ОДМВР-Сливен са извършили 198 проверки за спазване на карантина на територията на областта. Установили са двама мъже от град Сливен и село Селиминово, които не спазват наложената им от РЗИ карантина, предаде novini.bg. Те са установени извън мястото за настаняване, в което са декларирали, че ще пребивават за посочения в предписанието срок.

В РУ-Сливен са образувани две досъдебни производства под надзора на Районна прокуратура – Сливен. Посетени са и четири сигнала за струпване на хора, като по 3 от тях е взето отношение, съгласно заповедта на здравния министър. Единият сигнал се е оказал недействителен.

Свързани статии
Без карантина за българи в Гърция от понеделник И омбудсманът иска изборни промени заради карантината Омбудсманът настоява хората под карантина да могат да гласуват Удължават карантината в Германия Съдилищата в страната издали 650 присъди за нарушени карантини По-кратка карантина при влизане в Гърция по празниците РЗИ ще ни известява с SMS или по мейла за карантина И Красимир Вълчев под карантина, още не мисли да въвежда масово онлайн обучение И здравният инспектор доц. Ангел Кунчев е под карантина От днес: Нови 95 ученици под карантина в община Бургас
Тагове
covid-19 карантина
Коментари

Още от последните новини