Два дни атракции с лонгборд в Морската градина

Два дни атракции с лонгборд в Морската градина - E-Burgas.com

За първи път Бургас ще бъде домакин на национален турнир по лонгборд, който ще се проведе на 25 - 26 юли (събота и неделя) в Морската градина.

Организатори на събитието са Спортен клуб "Chilling Crew" и заведение "BARABAR" с подкрепата на Община Бургас.

Два дни атракции с лонгобрд и висок адреналин за участници и зрители, такива са очакванията.Около 30 състезатели от цялата страна ще се пуснат в битката за отличията. Дисциплините са две - Dance free style  и Slide. Стометровото трасе е зад Летния театър.

Програмата предвижда: Регистрация на състезателите в събота преди обяд с начален час 10:00. Следва брифинг с журналисти и организаторите на проявата. Той е предвиден за 11:30 часа пред Летния театър. 

В 12:00 часа започва обиколка с лонгобрд на участниците в състезанието в Морската градина, която е с развлекателен и опознавателен характер. Могат да се включат и всички желаещи бургазлии и гости на града.

Маршрутът е следният: Летен театър в посока Пантеона, към Флората, до Сърф училището и след това по крайбрежната алея, обратно до КЦ "Морско казино".

В събота атрактивното състезание стартира в 15:30 часа и ще продължи до 21:00 часа. Веднага след това е предвидена церемония по награждаване, която ще се състои пред BARABAR.

В неделя проявата няма да има състезателен характер, а само любителско каране.

Организаторите гарантират много емоции за любителите на лонгборда.

 

Коментари

Още от последните новини