Доказани и авторитетни експерти в различни сфери оценяват номинираните в Burgas Business Awards

Доказани и авторитетни експерти в различни сфери оценяват номинираните в Burgas Business Awards - E-Burgas.com

Вече са ясни призьорите в третото издание на престижното събитие, отличаващо най- добрите бизнеси в региона Burgas Business Awards. В номинациите се включиха десетки компании, развиващи своята дейност в различни сфери на бизнеса. Номинирани бяха оценявани от десетчленно жури, сформирано от доказани експерти от различни области.

Изпълнителния директор на „Съдърланд“ г-н Димитър Гълъбов зае почетното място на жури в тазгодишното издание на Burgas Business Awards. Г-н Гълъбов е с над 20- годишен опит в сферата на бизнес развитието и управлението на центрове за обслужване на клиенти, изнесени услуги и бизнес процеси.

Оценки в номинационното издание Burgas Business Awards прие да дава и арх. Виолета Комитова- Министър на регионалното развитие в служебния кабинет на 97-мото правителство на Република България в периода май – декември 2021 и зам. Министър през 2017 г.

Жури в престижното номинационно издание Burgas Business Awards е и юриста Иво Барзов, който в момента е председател на Българо- Италиански център „Да Винчи“ и член на УС на Бургаска търговско- промишлена палата.

Генералния мениджър на четири и петзвездни хотели с над 31- годишен опит в управлението на този тип услуга, г-жа Албена Йовкова е сред хората, които оценяха кандидатите в надпреварата за престижните статуетки.

Още един известен и уважаван не само от своите колеги достоен българин прие поканата да бъде жури в бизнес наградите за Бургас и региона. Това е Шеф Ивайло Петков, известен още от първото риалити предаване в България „Lords of the Chefs“.

Експерта в търговското право, адв. Юлиян Ламбовски, управляващ съдружник в Адвокатско дружество „Ламбовски, Недялкова и партньори“ прие поканата да бъде сред експертите, които да оценяват постиженията на местния бизнес.

Още известни и уважавани експерти приеха поканата да бъдат жури и да оценяват участниците в единственото по рода си събитие в Бургас и региона. Даниела Иванова, която е началник-  отдел „Ключови партньорства и пейрол бизнес“ в Пощенска банка също ще бъде жури в Burgas Business Awards.  Г-жа Иванова притежава богат професионален опит на различни позиции в банкирането. Жури в престижното издание е и г-н Стамен Янев заместник-председател на надзорния съвет на Българската банка за развитие и бивш заместник-министър на икономиката в периода 2020-2021 г.

Градителя на десетки луксозни жилищни и бизнес сгради не само в България, но и в чужбина и член на Управителния съвет на Националната асоциация на строителните предприемачи, г-н Красимир Шалев също прие поканата и е сред престижното жури в Burgas Business Awards.

Чаровната журналистка и главен редактор за Югоизточна България на Дарик радио- Дияна Бедросян е сред членовете на престижното десетчленно жури в събитието, което дава нужното признание на бизнеса в региона.

Burgas Business Awards, освен да окаже нужното признание на бизнеса в Бургас и региона, има за цел и да популяризира местния бизнес, да стимулира, утвърждава и подпомага фирмите, и в същото време да даде възможност да изпъкнат преимуществата им сред конкуренти от цялата страната и от чужбина, да подпомогне техните амбициозни проекти и да акцентира върху местния потенциал и заложени цели за развитие. Церемонията по награждаване ще се проведе този четвъртък /25 април/ от 19.30 ч в конферентния център на хотел „България“. 

Галерия
Коментари

Още от последните новини