Доброволци от БЧК-Несебър разнесоха храна на нуждеаещи се

Доброволци от БЧК-Несебър разнесоха храна на нуждеаещи се  - E-Burgas.com

Бизнесменът Златко Марков дари 800 сандвича от закусвалнята си

Доброволци на БЧК -Несебър разнесоха храна на нуждаещи се граждани. Това стана възможно със съдействието на Тодорка Желязкова – директор на СУ „Любен Каравелов“, която предостави на организацията получените в училището 350 бр. закуски и 400бр. ябълки. Това бе полагаемата се на децата храна, която не можа да бъде оползотвори по предназначение, поради извънредното затваряне на училищата миналия петък.

Доброволците на БЧК веднага разнесоха храната по пунктовете на БКСО, в пенсионерския клуб на Несебър- нова част и по домовете на социално слаби, болни, възрастни и самотно живеещи хора.

В жест на добра воля бизнесменът Златко Марков от Несебър, собственик на закусвалня в Бургас, предостави около 800 бр. сандвичи със сертификат, които БЧК-Несебър, организирайки всички доброволци, разнесе по домовете на жители на Равда, Тънково, Сл. бряг и Несебър. По този начин бе осигурена безплатна храна за нуждаещи се граждани на общината.

Общинската организация на БЧК изразява своето задоволство от предоставената й възможност да помогне и декларира готовност да се включи във всяка инициатива в помощ на жителите на община Несебър.

Свързани статии
Ловци изкопали дюните в Несебър, искали да прекратят достъпа на АТВ-та в района Неизвестни унищожиха част от дюните на плаж в Несебър Николай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията си Несебър застрашен да отпадне от ЮНЕСКО В Несебър започват нов еко проект край Кошарица Три добермана нападнаха жена и кучето й в Несебър Тон и половина електронни отпадъци сърбаха в есенна кампания в Несебър И Несебър ще се бори срещу замърсяването на въздуха от битовото отопление Учници от несебърско село дискутираха върху агресията с представители на МВР Хамаци, панорамен далекоглед и соларни панели за бъдещата екопътека Кошарица - Плазовец
Тагове
Несебър БЧК
Коментари

Още от последните новини