До 19 градуса максимални температури днес

До 19 градуса максимални температури днес - E-Burgas.com

Днес слънцето ще ни се усмихне широко. Mинималните температури ще са между минус 3° и плюс 2°, а максималните - между 14° и 19°, малко по-ниски в крайните източни райони от страната. Ще бъде слънчево. Само на отделни места в низините и котловините сутринта видимостта за кратко ще е намалена. Вятърът ще е слаб с посока от запад.

И в планините ще бъде слънчево, но и много ветровито, с временно силен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 7°, на 2000 метра - около 0°. Остава опасността от лавини извън обработените писти в ски-зоните.

В неделя също ще преобладава слънчево време, а температурите ще се повишат и ще са между 17° и 22°, малко по-ниски по Черноморието. В началото на новата седмица обаче ще се заоблачи, а дневните температури слабо ще се понижат. Слаби превалявания от дъжд се очакват във вторник.

Свързани статии
Ветровито време и днес Ветровито днес, с валежи главно в планините И днес разкъсана облачност, до 4 градуса по морето Облачна събота с дъжд в източните райони Облачното и дъждовно време остава и днес Слънчев уикенд, но истинската зима се задава Времето остава топло и днес Слънчево и топло време по Черноморието Предимно слънчево време на Коледа Облачно и ветровито време в неделя
Тагове
време слънце
Коментари

Още от последните новини