Джаро идва в Бургас за премиерата на филм

Джаро идва в Бургас за премиерата на филм - E-Burgas.com

Режисьорът Виктор Божинов и обичаният актьор Михаил Билалов идват в Бургас за предпремиерата на филма "Голата истина за група Жигули". Тя ще се състои в понеделник от 18.00 часа в Културен дом НХК. Предвидена е и втора прожекция от 20.00 часа.

Билетите за 12 април буквално се разграбиха за два дни. Заради огромният интерес ще има две допълнителни прожекции в четвъртък от 18.00 и 20.00 часа. Билети се продават на каса "Часовника". Ключови сцени от филма "Голата истина за група Жигули" са снимани в Бургас и Черноморието, а стотици бургазлии се включиха като статисти в продукцията.

Продуцент на „Голата истина за група „Жигули“ е Кръстьо Ламбев, а сценаристи Ваня Николова и Нели Димитрова. Филмът разказва за група забравени музиканти, майсторски изиграни от Михаил Билалов, Ирини Жамбонас, Филип Аврамов - Фицата, Лилия Маравиля, Герасим Георгиев - Геро и Димитър Рачков.

Основните снимки бяха миналото лято в Бургас. Звездният актьорски състав включва още Август Попов, Параскева Джукелова, Илиана Лазарова, Климентина Фърцова, Мая Бежанска, Николай Урумов и др. Филмът е финансиран от Националния филмов център, а Община Бургас също подкрепи логистично и финансово създаването му.

Свързани статии
Юлиан Вергов представя “Уроци по немски” в Бургас Младите таланти от Кинoклас Бургас показват филма си на „София филм фест на брега“ "София филм фест на брега" набляга на българското кино, стартира довечера с филм на Камен Калев От утре “София филм фест на брега” отново ни среща с най-доброто от българското и световното кино Вълнуващо откриване на Международния филмов фестивал в Бургас (Снимки) Интригуващи срещи с кинотворци на „София филм фест на брега“ Английската гимназия разказва историята си с филм в петък Филмът „Голата истина за група Жигули“ с предпремиера в Бургас Част от екипа на филма „Житие“ идва в Бургас за „София филм фест на брега“ Куп родни звезди идват в Бургас за "София филм фест на брега"
Тагове
премиера филм михаил билалов
Коментари

Още от последните новини