Димитър Николов: Нека Свети Георги да ни дава своята закрила

Димитър Николов: Нека Свети Георги да ни дава своята закрила - E-Burgas.com

Кметът Димитър Николов отправя поздрав към всички военнослужещи, ветерани и именици по повод Гергьовден.

"Уважаеми именици, военнослужещи, офицери и сержанти от резерва, ветерани, съграждани,

Приемете моите специални поздравления по повод светлия празник Гергьовден. Дата, на която честваме Деня на храбростта и празника на Българската армия.

Нашият народ винаги е изпитвал голяма почит и уважение към бойните успехи и традициите на армията ни. Българският войник е доказвал, че е способен на подвизи и героична саможертва, когато защитава свободата и независимостта на родината. Най-важната упора на тази негова смелост е любовта към Майка България и българския народ.  

Затова днес ние отдаваме почит към всички знайни и незнайни български воини, които достойно изпълниха своя дълг под бойните знамена в служба на отечеството. Те винаги ще останат в паметта на народа ни като пример за храброст, героизъм и чест.

Пожелавам на всички военнослужещи и ветерани да носят силната обич към нашата родина в сърцата си, да пазят заветите на предците ни и войнската чест.

Отправям специален поздрав към всички именици с пожелание за здраве и благополучие. Нека свети Георги да ни дава своята закрила и да ни води към нови успехи.

Честит празник!"

Коментари

Още от последните новини