Дезинфекцират контейнерите за смет в Бургас

Дезинфекцират контейнерите за смет в Бургас - E-Burgas.com

В Бургас продължава дейността по цялостно измиване и дезинфекциране на контейнерите за смет. Почистването започна от комплекс „Меден рудник“, където всички съдове вече са обработени. От тази седмица се извършва обработка и на съдовете в комплексите „Изгрев“, „Славейков“ и „Зорница“.

Цялостното почистване на контейнерите се извършва със специализирана машина. След механичното отстраняване на полепналите по тях материали, те се измиват вътрешно и външно. След това се напръскват с дезинфекциращ разтвор, поставят се обратно на площадките и се измиват външно с водоструйка.   

По план такава обработка ще бъде направена на всички контейнери за битови отпадъци в Бургас, като на ден със специализираната техника се обработват по 40 контейнера.

Свързани статии
Мият и дезинфекцират контейнерите за смет в Бургас В Бургас започна мащабна дезинфекция Започва ударна дезинфекция с аерозол в Бургас Созопол започва дезинфекция в цялата община Засилени мерки и дезинфекция на границата с Турция Дезинфекцираха ВХТИ с дезинфектант с гаранция 1 година Дезинфекцират отново всички улици във всички населени места в община Созопол От понеделник в Бургас подготвят пощенските клонове за пенсиите Отбелязваме Цветница в неделя със специални инструкции в бургаските храмове
Тагове
контейнери за смет дезинфекция
Коментари

Още от последните новини