Дъжд и слънце ще се редуват и в началото на август

Дъжд и слънце ще се редуват и в началото на август - E-Burgas.com

 

През нощта на отделни, а през деня отново на много места в страната ще има краткотрайни валежи, главно в следобедните часове и до полунощ придружени с гръмотевици. Ще има условия за градушки. В отделни райони на Западна и Централна България ще има значителни валежи. Ще духа слаб северен вятър. Максимални температури, предимно между 26 и 31 градуса.
 
Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Отново в следобедните часове ще има временни увеличения на облачността и на отделни места, главно по северното крайбрежие ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 28-30. Температурата на морската вода е 25-26. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.Над планините също ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 21, на 2000 метра - около 16 градуса, предава "Дарик".
 
През първите два дни от август пак ще има превалявания, но те ще са в следобедните часове и главно в Западна и Централна България, където отново са възможни интензивни, в отделни райони, значителни валежи.

Коментари

Още от последните новини