Четирима новозаразени в Бургас за 24 часа

Четирима новозаразени в Бургас за 24 часа - E-Burgas.com

63 са положителните проби за денонощието, 25 са настанени в болници. Общо 1234 са установените случаи на COVID-19 у нас, съобщи на брифинг на оперативния щаб ген.-майор Венцислав Мутафчийски.

Увеличението е с 5,4% спрямо предишния ден. Активните случаи са 983.

Най-много са новите заразени от Плевен. 19 са позитивните резултати от изследванията до момента. 7 души са от завод "Мизия", 5 са контактни на тях лица, 7 души са в болница.

В София новите случаи са 16. Във ВМА и Пирогов са двама, в УМБАЛ "Св. Анна" и ИСУЛ по един. Амбулаторните са 10.

Във Видин има 7 установени с коронавирус, Благоеврград - 5, Бургас - 4, Кюстендил и Стара Загора по 3, Силистра - 2, Пазарджик, Перник, Пловдив и Ямбол по 1.

Два са новите случаи на заразени деца - в Плевен момче на 2-3 години и в София - момиче на 12 години, с лека симптоматика.

Шест са новите случаи сред медицинския персонал - един санитар в Първа АГ болница в София и 5 във Видин. Общо заразените медици са 135, 11% от всички заразени.

Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец Ревматологията на „Бургасмед“ с безплатни прегледи от 12 до 16 февруари Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г
Тагове
коронавирус българия бургас
Коментари

Още от последните новини