Червената шатра на „БСП за България“ посреща жителите на Бургас

Червената шатра на „БСП за България“ посреща жителите на Бургас - E-Burgas.com

По време на откриването на шатрата инж. Кънев определи кампанията като активна и посочи конкретните си ангажименти

„БСП за България“ откри днес предизборната си шатра в центъра на Бургас. Традиционно тя се намира в близост до Часовника на улица „Богориди“. Всеки ден тук, до 27-ми март, жителите и гостите на морския град ще имат възможността да се срещат с кандидатите за народни представители, да разговарят с тях и да се информират за актуалните теми. Хората ще получават също така и дипляни и предизборни материали.

На откриването на шатрата присъстваха водачът на листата инж. Петър Кънев, Николай Тишев, Тодор Байчев, Паруш Парушев и Стоян Желязков.

Инж. Петък Кънев определи кампанията като активна. Той заяви, че всички срещи в Бургаска област преминават при доста силен интерес. Всеки ден той осъществява по няколко с представители на различните браншове.

Инж. Кънев посочи и конкретните си ангажименти.

„Реалният бизнес и производството вървят все по-тежко. Като председател на комисията по икономика в миналия парламент коментирахме нещата, които трябва да се направят. Това, което съм поел като ангажимент и го поставям за четвърти път пред Министерството на регионалното развитие и благоустройството, е пътят Царево-Малко Търново. Четирилентовият път ще стане с ГЕРБ или без ГЕРБ“ – заяви той.

„Програмата ни е много добре структурирана и много добре се приема. На 26 март ще имаме положителен резултат, което означава победа. Основното послание на нашата кампания е „Поискай промяната“. Над 90 % от българските граждани са „ЗА“ промяна. Мисля, че е правилно избрано посланието ни. Възприема се много добре. Оттам нататък всички предложения, които имаме и в икономиката, и в здравеопазването, в образованието и т.н. също се възприемат много добре, защото имаме конкретни мерки, които ще дадат положителен резултат“ – коментира вторият в листата Николай Тишев.

 

Коментари

Още от последните новини