Бургазлии се оплакват от шумов тормоз от нощен клуб в центъра на града

Бургазлии се оплакват от шумов тормоз от нощен клуб в центъра на града - E-Burgas.com

"Среднощните скандали от пияни и надрусани клиенти са ежедневие и продължават до ранни зори" твърдят живущите в района

От шумов тормоз от страна на нощен клуб се оплакват бургазлии, живущи на улиците "Митрополит Симеон" и "Гео Милев" в центъра на Бургас. Жалбата им е отправена към областният управител Мария Нейкова, кмета на  Димитър Николов, директора на ОДМВР-Бургас Калоян Калоянов и Общински съвет - Бургас.

Гражданите твърдят, че това не е първо оплакване през годините. И въпреки, че наемателите на въпросният обект на няколко пъти се сменяли, проблемът оставал нерешен. 

В писмото пише още, че среднощните разправии и скандали от пияни и надрусани клиенти на въпросния клуб са ежедневие и продължават до ранни зори. Последния такъв скандал бил на 2 юни тази година, около 2:00 часа сутринта. Той започнал на входа на заведението и продължил на улицата. Съседи се обадили на телефон 112 и към 2:27 часа на мястото се появила полицейска кола. През това време обаче наемателят вече бил затворил. Междувременно всички живущи наоколо били събудени. 

Гражданите настояват заведението да бъде затворено, а разрешителното за ползване на помещението като нощен клуб да бъде отнето. 

Писмото ще бъде разгледано на следващото заседание на Постоянната комисия по обществен ред и сигурност към Общински съвет - Бургас. 

 

Коментари