Бургас бе отличен с туристическа награда „Дестинация на годината"

Бургас бе отличен с туристическа награда „Дестинация на годината

Бургас стана носител на наградата за туризъм "Дестинация на годината" на списание "Destinations" и Национална информационна агенция bgtourism.bg. Отличието връчи на кмета Димитър Николов  собственикът на медията и туристическия портал Руслан Йорданов.

Принос за спечелената награда имат тематичните уикенди, които морският град реализира през 2020 г. и привлече вниманието и избора на хиляди туристи да преоткрият Бургас и региона за своята почивка. 

Екипът на Общината реализира интересна и иновативна рекламна кампания, реши журито на конкурса. Първите годишни туристически награди на списанието и онлайн платформата за туризъм включваха общо 8 категории.  

Ако желаете, можете да подкрепете Бургас и в онлайн гласуването за Годишните награди, организирани от Министерството на туризма в следните категории: 

- Категория "Туристическа атракция/обект" - остров Света Анастасия

- Категория "Специализиран туризъм" - морско приключение до Острова:

- Категория "Туристическа община - специална награда 2020"

Свързани статии
85 хиляди полски туристи посетили България по време на пандемията Марияна Николова подпомага екскурзоводите с обществени поръчки Марияна Николова апелира за ваксини в туризма Министерството на туризма без план за летния сезон, от бранша настояват за такъв Искат работещите в туризма да бъдат ваксинирани приоритетно Отпускат 1,8 млн.лв. за археологически обекти в страната Привличаме туристи с музикални събития Вицепремиерът Марияна Николова: Ваксините ще ускорят рестартът на туризма Изплатиха 10 млн.лв. в подкрепа на туроператори и агенти Марияна Николова агитира да се ходи по курортите
Тагове
туризъм
Коментари

Още от последните новини