Бойко Рашков търси кандидати за 17 вакантни позиции в бургаската полиция

Бойко Рашков търси кандидати за 17 вакантни позиции в бургаската полиция - E-Burgas.com

Със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков e обявен конкурс за назначаване на държавна служба в Областна дирекция на МВР – Бургас за общо 17 вакантни младши изпълнителски длъжности, за които се изисква задължителна първоначална професионална подготовка :

-  „полицай – старши полицай“ –  12 вакантни длъжности;

- „младши автоконтрольор II – I степен“ – 3 вакантни длъжности и

- „младши полицейски инспектор“ - 2 вакантни длъжности.

Освен стандартните изисквания за назначаване на държавна служба в МВР, към кандидатите по конкурса, са предявени и следните специфични изисквания:

  • да не са навършили 41 години към датата на обявяване на конкурса;
  • да притежават диплома за завършено средно образование;
  • да отговарят на минималните изисквания за физическа годност и за психологическа пригодност
  • да отговарят на медицински изисквания за работа в МВР
  • да притежават свидетелство за управление на МПС категория „В” или по-висока - изискването се отнася за кандидатите за длъжността „младши автоконтрольор II – I степен“;

Пълният текст на заповедта е публикуван на електронната страница на Дирекция “Човешки ресурси” – МВР, в рубриката “Конкурси и обяви“ -  „На длъжности за държавни служители по чл. 142, ал. 1, т. 1 от ЗМВР ”.

Документи за участие в конкурса по образец се подават в сектор “Човешки ресурси” – ОДМВР – Бургас, на адрес: гр. Бургас, ул. “Христо Ботев” № 46, всеки работен ден от 10.00 часа до 12.00 часа и от 14.00 часа до 16.00 часа, в срок до 07.10.2021г. включително.

Свързани статии
МВР работи по 100 случая за купуване на гласове Бойко Рашков: Гешев е безконтролен, но престъпленията, които разследваме са с дълга давност МВР вече пази оградата на границата с Турция (Видео) Кои са най-богатите политици у нас? По-малко спасители и медицински екипи по морето през септември Ще се срещнат ли очи в очи Доган и Бойко Рашков по казуса "Росенец"? Бойко Рашков: Оградата на границата изобщо не е поддържана Продължава изслушването на Рашков, този път и Кацаров Хаджигенов ще иска изслушване на Рашков и Стоилов за Гешев веднага след клетвата Борисов бил извикан за разпит заради заплаха за убийство на бизнесмен?
Тагове
полицаи бойко рашков мвр
Коментари

Още от последните новини