Бойко Борисов гласува и изчисли, че изборите ще струват 150 млн. лв. (видео)

Бойко Борисов гласува и изчисли, че изборите ще струват 150 млн. лв. (видео) - E-Burgas.com

Премиерът Бойко Борисов гласува в Банкя малко повече от час след началото на изборния ден.

„Това което искаше народа, го направихме. Можеше изборите да са седмица по-късно. Виждате данните на заразените –25, 20, 18% положителни проби. Слизаме от третата вълна. Благодаря на всички, които се занимаваха с изборите! Огромна работа свършиха. Това са най-скъпите избори”, заяви министър-председателят, след като упражни правото си на глас.

„Осигурихме машинно гласуване, за да може всичко да е прозрачно и честно. Близо 50 милиона са дадени за машините. Вероятно като цяло изборите ще излязат над 150 милиона”, подчерта Борисов и пожела успях на всички.

Свързани статии
Играта продължава: ГЕРБ с мигновена контраатака срещу хода на Слави Борисов след разпита: Давах сведения за сигнали от 2009 година, че някой нещо чул, че някой ще го го ям Борисов се явява на разпит в МВР, ще бъде ли задържан? Борисов бил извикан за разпит заради заплаха за убийство на бизнесмен? Христо Иванов: Очевидно Слави Трифонов не разчита на наша подкрепа, а на нечия друга БСП няма да подкрепи кабинета на ИТН, искат да правят свой Рашков: Не знам за никаква изпратена призовка до Бойко Борисов Борисов: Рашков ми прати призовка да се явя в четвъртък, дано изляза жив Стари и нови лица: Запознайте се с министрите от проектокабинета "Василев" Слави Трифонов: "Има такъв народ" няма да се коалира с нито една партия
Тагове
Избори 2021 Бойко Борисов
Коментари

Още от последните новини