Бойко Борисов гласува и изчисли, че изборите ще струват 150 млн. лв. (видео)

Бойко Борисов гласува и изчисли, че изборите ще струват 150 млн. лв. (видео) - E-Burgas.com

Премиерът Бойко Борисов гласува в Банкя малко повече от час след началото на изборния ден.

„Това което искаше народа, го направихме. Можеше изборите да са седмица по-късно. Виждате данните на заразените –25, 20, 18% положителни проби. Слизаме от третата вълна. Благодаря на всички, които се занимаваха с изборите! Огромна работа свършиха. Това са най-скъпите избори”, заяви министър-председателят, след като упражни правото си на глас.

„Осигурихме машинно гласуване, за да може всичко да е прозрачно и честно. Близо 50 милиона са дадени за машините. Вероятно като цяло изборите ще излязат над 150 милиона”, подчерта Борисов и пожела успях на всички.

Свързани статии
Бойко Борисов: С чест можем да кажем, че сме приключили и тертата вълна Любен Дилов-син: Статутът на рибарското селище „Ченгене скеле“ ще е мой приоритет в парламента "Изправи се! Мутри вън!" и "Има такъв народ" разговаряли и налучквали идеи Борисов: Отказвам се от мястото си на депутат Нинова се запъна: Няма да подавам оставка ДПС дръпна на "Демократична България" в борбата за втори мандат от Бургас Западни медии: Борисов спечели, но трудно ще сформира правителство Над 150 хил. души гласуваха в област Бургас до 17:00 часа Българите в Лондон чакат с часове пред избирателните секции Бургас засега проспива изборите, най-активни са в Приморско, Царево и Созопол
Тагове
Избори 2021 Бойко Борисов
Коментари

Още от последните новини