Бойко Борисов гласува и изчисли, че изборите ще струват 150 млн. лв. (видео)

Бойко Борисов гласува и изчисли, че изборите ще струват 150 млн. лв. (видео) - E-Burgas.com

Премиерът Бойко Борисов гласува в Банкя малко повече от час след началото на изборния ден.

„Това което искаше народа, го направихме. Можеше изборите да са седмица по-късно. Виждате данните на заразените –25, 20, 18% положителни проби. Слизаме от третата вълна. Благодаря на всички, които се занимаваха с изборите! Огромна работа свършиха. Това са най-скъпите избори”, заяви министър-председателят, след като упражни правото си на глас.

„Осигурихме машинно гласуване, за да може всичко да е прозрачно и честно. Близо 50 милиона са дадени за машините. Вероятно като цяло изборите ще излязат над 150 милиона”, подчерта Борисов и пожела успях на всички.

Свързани статии
Бойко Борисов: Народът избра 67%а проатлантически партии, предлагаме преговори с всички Бойко в Бургас: Ако бяхме ние Северният обход щеше да е готов преди осем месеца (Видео) Осъдиха Бойко Борисов да плати 5000 лева за клевета Борисов: Радев много ме обиди като ме сравни с Кирил Петков Борисов: Вече нямаме никакви амбиции да се вкарваме в каквото и да е управление Борисов сърдит: На този обран бостан няма да се връщам Борисов: Разкараха ме като панаирджийска мечка, треперих да не ми подхвърлят нещо Бойко Борисов е призован на разпит от прокуратурата Рашков: ГЕРБ имат информатори в МВР, материалите в прокуратурата за тях потъват Любен Дилов-син: Опитват се да отклонят вниманието от цените на горивата, тока и олиото
Тагове
Избори 2021 Бойко Борисов
Коментари

Още от последните новини