Бойка Анастасова: Бяхме подгонени като кучета, биеха ни

Бойка Анастасова: Бяхме подгонени като кучета, биеха ни - E-Burgas.com
Снимка trud.bg

До 4 часа седяхме, господата казаха, че искат да са до нас. Добре. Ние нямаме намерение да чупим да правим каквото и да е. Нищо. Те ни блъскаха и биеха преди това. Подгониха ни като кучета. Вие смятате ли, че в такъв момент човек разсъждава, когато огромна група от хора тръгне към вас. Бягах от тях, докато те ме гонеха. Мая я блъскаха. Парламентарната комисия вера се измъкна след три минути работа.

Това каза сестрата Бойко Анастасова, след като се махна от прозореца на Партийния дом и влезе вътре веднага, щом в сградата бяха допуснати представители на медиите. Тя уточни пред журналисти:  "Ние поставихме нашите искания на министър Кирил  Ананиев на срещата на 26-ти. Едните са да се случат без отлагане, а други да се изпълнят в срок. Не може да се изричат само лъжи без да се случва абсолютно нищо. Аз искам с вас да изляза. Не искам да остана с тези хора, защото не зная какво може да ми се случи. Слязох от прозореца, защото вие сте тук. Тези хора могат да злоупотребяват със сила.  

Докато нямаше журналисти, намах доверие в хората при нас. След 4 часа поведението им загрубя. Появи се групичка със желанието, не зная какво да направят. Излязох на перваза, защото имаше камери и знаех, че няма да ни закачат. Дърпаха ни и ни бласкаха. На прозореца исках да ни виждат". 

Сестрите продължават да стоят в Партийния дом.

Източник: frognews.bg

Коментари

Още от последните новини