Бояна Шарлопов: Стефан живя като победител и умря като такъв

Бояна Шарлопов: Стефан живя като победител и умря като такъв - E-Burgas.com

"Стефан Шарлопов живя като победител и умря като такъв. Искам хората да го запомнят като такъв". Това заяви неговата вдовица Бояна за "Събуди се" Бизнесменът почина внезапно на 5 февруари тази година. 

"Последните две години Стефан успя да се обърне към себе си и да види важните неща за себе си. Усещам неговият почерк в децата, особено в момчетата. Те са само на 7, а се държат като големи хора", сподели Бояна. 

"Вечерта в неделя той не се чувстваше добре. Имаше вирус, децата бяха болни. Стефан казваше, че чувства неразположение - главоболие. Момичетата го разтриха. Беше му високо кръвното, но не чак толкова, че да се притесним. Казват, че това е сладката смърт - да умреш в съня си. Причината за смъртта е сърдечна недостатъчност. Не се е мъчил. Сутринта се събудих, но нямах желание да ставам. Прегърнах го, усетих го студен, но - нищо. После, когато светнах лампата, то беше ясно. Опаковката е останала, духът го няма. Изпратих децата на училище, не исках да го виждат така, нищо не им казах", разказа още Бояна Шарлопова.

Коментари

Още от последните новини