БМВ катастрофира на площад "Тройката" след гонка с полицията

БМВ катастрофира на площад

БМВ катастрофира на централния площад "Тройката" в Бургас, съобщиха очевидци за e-Burgas.com. До инцидента се е стигнало след продължителна гонка с полицията, която е завършила в пешеходната зона малко преди полунощ.

За щастие по това време време на денонощието площадът е бил почти празен и до по-сериозен инцидент не се е стигнало. Автомобилът се е заклещил в дървените рампи до фонтана и по този начин е бил застигнат от цели пет патрулни коли на полицията.

По наша имформация БМВ-то е влязло в пешеходната зона на "Богориди" откъм улица "Демокрация" до Гъбката. Гонката с полицаите е продължила и по ул. "Христо Ботев" с много висока скорост, като в крайна сметка е завършила на площада. В автомобила е имало двама млади мъже, които по разказ на очевидци били във видимо неадекватно състояние, вероятно след употребата на алкохол или наркотици. Двамата са арестувани и ще бъдат задържани в ареста поне за 24 часа. 

Галерия
Свързани статии
Тезата "Не познавам града" не мина пред съда, Николай Дачев остава в ареста Джигитът от "Тройката" наглее пред съда, не познавал улиците на Бургас (видео) Само късният час и липсата на хора на площада размина гонката без жервти (Видео) БМВ-то, което летя по „Богориди“ и „Александровска“, било обявено за издирване
Тагове
Николай Дачев
Коментари

Още от последните новини