БМВ-то, което летя по „Богориди“ и „Александровска“, било обявено за издирване

БМВ-то, което летя по „Богориди“ и „Александровска“, било обявено за издирване - E-Burgas.com

Черното БМВ, което късно снощи катастрофира на площад „Тройката“, е било с чужди регистрационни табели и към момента на инцидента е било обявено за издирване.

В него са били двама криминално проявени мъже – 39-годишен сливаналния, който управлявал автомобила и 27-годишен бургазлия. Те са тествани за алкохол и наркотици, но пробите им са отрицателни.

По официални данни от МВР късно снощи, около 23:30 ч, на бул „Христо Ботев“ полицейски служители вдигнали стоп палка на превозното средство, което се придвижвало с дълги светлини, в посока жп гарата. БМВ-то не спряло, след което последвала гонката.

Преследването продължило с висока скорост по бул. „Булаир“, като в района на пешеходната зона с бул. „Алеко Богориди“, БМВ-то рязко завило вляво и се отправило в посока Община – Бургас. Там с десен завой продължил по ул. „Александровска“ и в края на площад „Тройката“ самокатастрофирал.

В момента се извършва оглед на местопроизшествието, по случая е образувано досъдебно производство.

Свързани статии
Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Катастрофа с камион блокира едната тангента към София 31-годишен мъж от Черноморец потроши два автомобила (Снимки) Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник Домашни кучета нападнаха дете в монтанско село МнВР призова българите да не пътуват към Пирот Влак с амоняк дерайлира в Сърбия, 51 души са натровени, идвал е от България
Тагове
инцидент катастрофа БМВ Николай Дачев
Коментари

Още от последните новини