Билети по 2 и 5 лева за морското баскетболно дерби

Билети по 2 и 5 лева за морското баскетболно дерби - E-Burgas.com

Силно представящият се отбор на „Черноморец“ ще бъде домакин на „Черно море Тича“ в мача от поредния кръг в НБЛ.

Морското дерби е в събота от 19:00 часа в зала „Бойчо Брънзов“. Билетите за вход са по 5 лева, като всички зрители трябва да имат зелен сертификат. За ученици от 12 до 18 години цената та билетчето е 2 лева. Децата до 12-годишна възраст ще влизат безплатно, съобщиха от БК „Черноморец“.

Срещата ще пропуснат националът на Колумбия Тони Троха и младокът Красимир Маринчевски.

Мачът ще послужи за генерална репетиция на момчетата на треньора Васил Евтимов за гостуването в Самоков на лидера „Рилски спортист“ на 22 декември, сряда.

Във временното класиране бургазлии заемат трето място с 6 победи, една загуба и 13 точки актив. Гостите от Варна са със една победа и 7 загуби досега и общо 9 точки.

Свързани статии
13 медала за бургаската борба на шампионата за кадети Футболно вълнение - Какво да очакваме от Европейско първенство по футбол през 2024г? Детският спортен клуб “Спортландия” стартира през октомври с първи безплатни тренировки Голове и акценти в българския футбол Турнир по конен спорт „Купа Бургас“ ще се проведе от 5-ти до 12 август на конна база Бургас Черноморец наниза 100 точки на ЦСКА в Бургас "Дея Спорт" с бележит обрат в Стара Загора Нови успехи за бургаските борци (Снимки) Нов американски баскетболист дебютира днес за Черноморец Стоян Копривленски претърпя поражение на Glori Rivals 4 в Токио
Тагове
баскетбол спорт
Коментари

Още от последните новини