Без контузени в Нефтохимик преди домакинството на Атлетик /Куклен/

Без контузени в Нефтохимик преди домакинството на Атлетик /Куклен/ - E-Burgas.com

"Шейховете“ проведоха последното си тренировъчно занимание, преди срещата с Атлетик /Куклен/. Двубоят от III кръг на Югоизточната Трета лига е утре /25.08/, от 18:00 ч., на стадион Лазур.

В отбора няма контузени или наказани и старши-треньорът Диян Петков ще може да разчита на всичките си футболисти. След двуседмично лечение в състава се завръща Мирослав Радев. Той пропусна последното гостуване на Сокол /Марково/ заради частично разкъсване на коленни мускулни влакна.

Междувременно станаха ясни реферите, които ще ръководят мача в събота. Главен съдия ще бъде Николай Николов, асистент съдии – Иван Николов и Желязко Атанасов и четвърти – Цветозар Манолов.

За тази среща, както и за всички останали, публиката ще използва единствено сектор В, като за гостуващите фенове е предвиден блок 13, а блок 14 ще бъде буферна зона. Билетите отново ще бъдат на цени от 5 лв за централните два блока /16 и 17/ и 3 лв за всички останали позиции. Ще бъдат отворени два входа – първи и трети, съответно и касите към тях, които ще работят два часа преди мача.

Коментари

Още от последните новини