Бебе делфин се лута в канала на Рибарското селище, местните се опитват да го спасят

Бебе делфин се лута в канала на Рибарското селище, местните се опитват да го спасят  - E-Burgas.com


Бебе делфин се е загубило и се лута дезориентирано в канала на Рибарското селище, алармират местни жители, които се свързаха с нас. Те са опитали да му помогнат, но за съжаление без успех. 

Според тях ситуацията е много опасна за младия бозайник и може да завърши с фатален край.

За съжаление животното най-вероятно е болно и търси плитични, в които да умре. Екоинспектори от РИОСВ вече са направили опит да го изведат в открито море, но делфинчето отново се връщало в канала.

Свързани статии
Ученици от Поморие изработиха арт инсталация на екологична тематика Европейска директива охлади ентусиазма за войната с гларусите в Бургас Бургас започва война с гларусите Бургазлии върнаха 161 тона отпадъци за рециклиране в мобилните центрове на общината Странджа олекна с няколко тона боклук след намесата на доброволците от "За Земята" Бургас и Варшава се обединяват около идеята за по-чист въздух Роботи ловят плаващи отпадъци в три бургаски пристанища Гората.бг подарява 15 хил. дръвчета в Бургас тази събота Вижте условията за безплатно извозване на строителни и едрогабаритни отпадъци Застрашени от изчезване птици са отровени край с. Тича
Тагове
екология
Коментари

Още от последните новини