Бащата на Семерджиев: Много ми е мъчно за загиналите момичета, синът ми жив се закопа в гроба

Бащата на Семерджиев: Много ми е мъчно за загиналите момичета, синът ми жив се закопа в гроба - E-Burgas.com

Бащата на Георги Семеджиев, шофьор от катастрофата, в която загинаха две млади жени, ексклузивно пред bTV. С него разговаря Мариета Николаева.


Свързахме се с родителите на арестувания Георги Семерджиев. Не искат да говорят пред камера, за да не ги сочат с пръст. Във фаталната вечер Георги бил на семейна вечеря при родителите си.

Той беше вечерта вкъщи. Вечеряхме, цялото семейство вечеряхме. Нищо в очите, в действията му не подсказваше, че има такъв проблем... И аз като родител като го видя това нещо, вярвате ли, че ще му разреша да се качи на колата и да си тръгне, казва баща му Константин Семерджиев.

Тръгнал от дома на семейството си към 20:30, за да вземе брат си от работа. Нямало нищо тревожно, което да индикира, че е възможен инцидент.

Не сме се виждали след катастрофата, не сме разговаряли. Дойдоха полицаи вкъщи. Търсиха го тука, защото по адрес се води тука, а иначе живее на квартира. Казахме им адреса на квартирата и те отидоха и го хванаха… Той си беше вкъщи - нито е искал да бяга, нито нищо, твърди баща му.

Константин Семерджиев отдава бягството на сина му от мястото на катастрофата на стрес.

Пет денонощия не съм спал и не знам накъде да тръгна. Излизам от вкъщи, гледам хората около себе си… имам чувството, че всичките ме гледат мене и се връщам обратно. В моето съзнание аз не съм създал човек… майка му не е родила човек, който може да направи такова нещо. Но ето, че се е случило - какво да направя? Страшно много ми тежи, че две млади същества си отидоха. Той жив се закопа! Вие разбирате ли ме, жив се закопа в гроба, казва баща му.

Преломният момент в живота на Георги бил покрай задържането му за черно тото, смята баща му.

Оттам тръгнаха нещата, той да върви надолу. Най-добрия футболист на „Левски“ беше в детско-юношеската школа. И там му съсипаха живота, казва мъжът.

Константин Семерджиев заяви още, че няма доведен син, както се твърдеше последните дни, че също е арестуван за алкохол и дрога на пътя.

Коментари