Айтозлийка се самозапали докато гаси пожар, по-късно почина от изгарянията си

Айтозлийка се самозапали докато гаси пожар, по-късно почина от изгарянията си - E-Burgas.com
Архив marica.bg

Неприятен инцидент отне живота на 82-годишна в айтоското село Съдиево. Вчера около обяд в частен двор в източната част на селото възникнал пожар, вследствие на запален огън за приготвяне на зимнина от собственичката на имота.

Тя се опитала да потуши огъня, но се самозапалила. Пожарът е потушен от съседи, които помогнали на пенсионерката да се прибере в дома си. Същата отказала медицинска помощ, но около 17.30 ч. е посетена от екип на Центъра за спешна медицинска помощ в Айтос.

Докато получавала първа помощ 82 годишната жена починала вследствие на получените обгаряния. Тялото й е откарано за аутопсия в УМБАЛ - Бургас. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Айтос.

Свързани статии
Бургаски ''Ситроен'' изгоря в базата на СОМАТ Пациентка запали по невнимание ковид отделението в Русе Скандал в Съдиево завърши с нож в корема и арести Пожарникари от Поморие обучиха доброволци в гасенето на пожари (Снимки) Нова жертва във войната на пътя: Шофьор загина при челен удар между бус и ТИР И полицията се включи в гасенето на пожарите в страната Военни продължават да се борят с пламъците над Югово Девети ден продължава гасенето на пожара над Югово И дъждът не можа да угаси пожарът над Югово Близо 16 хил.декара гори са погълнати в 219 пожара
Тагове
Съдиево пожар жертва
Коментари

Още от последните новини