Айтозлии избират най-добър спортист за 2019

Айтозлии избират най-добър спортист за 2019 - E-Burgas.com
Архив Община Айтос

Община Айтос избира най-добрия спортист, треньор и отбор за 2019 година. Номинациите на спортните клубове вече са направени, а гласуването ще продължи точно един месец, като в края на декември най-добрите ще бъдат отличени.  

Най-добрите ще бъдат определени от гражданите на общината.

До 2015 г. най-добрите в спорта бяха определяни с анкетни карти - по точкова система и със сравнително малкия брой гласове на спортни деятели и треньори. За първи път през ноември 2016 г. Община Айтос взе решение, най-добрите в спорта да бъдат определени от гражданите с гласуване на онлайн платформата на официалния сайт на Община Айтос.

Няма възрастови ограничения - всеки гражданин на община Айтос може да посочи своя фаворит за Спортист, Треньор и Отбор на 2019 година. „Гласувайте по съвест, като не забравяте преди това да се информирате за спортните резултати на номинираните през годината, предоставени на Община Айтос от спортните клубове“, напомнят от администрацията на Васил Едрев.

Гласуването вече тече и ще продължи до 15 декември 2019. Резултатите ще бъдат официално огласени на Тържествена церемония по награждаването на избраните Спортист, Треньор и Отбор - 2019  на Община Айтос.

17 спортисти с отлични резултати през 2019 г. са номинирани за титлата Спортист №1 на Община Айтос за 2019 г. Деветима треньори ще спорят за най-престижната годишна награда в спорта, пет са отборите, номинирани от своите клубове в надпреварата за най-добър тим на тази година.

Коментари

Още от последните новини