Автомобил се запали в движение, млади бургазлии са с 30% изгаряния

Автомобил се запали в движение, млади бургазлии са с 30% изгаряния - E-Burgas.com
Архив news.bg

Лек автомобил Сеат Ибиза се запали в движение на бургаската ул. Захари Стоянов, в посока Средец, като пострадали са двама души.

Инцидентът е станал снощи, до спирка на градския транспорт, докато бил управляван от 27-годишна бургазлийка. В резултат на това тя изгубила контрол над авtомобила и се блъснала в крайпътната мантинела, разположена вдясно по посока на движение.

От инцидента са обгорени водачката и нейния 34 годишен спътник, които са прегледани в УМБАЛ - Бургас и диагностицирани с 2-3 степен изгаряне / 30% изгаряне по цялото тяло/. Транспортирани са със специален превоз до клиниката по изгаряния във Варна, без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство.

Свързани статии
Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Клошар пострадал от пожара в плажната дискотека ''Планет'', откаран е във Варна Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Пенсионери пострадаха при пожар в Банево Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник Пожар взе три жертви в София
Тагове
запален автомобил катастрофа пострадали пожар
Коментари

Още от последните новини