Aвтомобил с четирима младежи се преобърна в Средец

Aвтомобил с четирима младежи се преобърна в Средец - E-Burgas.com

Четирима младежи са пострадали при катастрофа вчера в Средец, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал около около 15.55 ч., на около 1 км. преди табелата Средец в посока Бургас. Зад волана на лекия автомобил "Ауди 80" е бил 19-годишен младеж от Средец, който катастрофирал самостоятелно при ляв завой, в следствие на което автомобилът се преобърнал извън пътното платно. 

В колата е имало още трима младежи от Средец - 17-годишно момиче, което е получило травма на гръдния кош и фрактура на лявата ключица, 16-годишно момче, получило фрактура на прешлена и 17-годишно момиче, което е получило фрактура на прешлена и контузия на гръдния кош. И тримата са настанени за лечение в болница след катастрофата.

Водачът на автомобила се е разминал контузия на лявото рамо, е прегледан и освободен за домашно лечение.

На 12.10.т.г. около 15.55 ч., на около 1 км. преди табелата Средец в посока Бургас, поради движение с несъобразена с атмосферните условия и състоянието на пътя скорост / в условията на ляв завой/ и загуба на контрол, самостоятелно катастрофира, преобръщайки се извън пътното платно, лек автомобил «Ауди 80», с габровска регистрация, управляван от 19 годишен мъж от Средец / стаж, като водач 6 месеца/. От ПТП пострадали тримата спътници на водача : 17 годишно момиче от Средец / получила травми на гръдния кош и фрактура на лявата ключица, настанена е за лечение в УМБАЛ – Бургас/, 16 годишен младеж от Средец / получил фрактура на прешлена, настанен за лечуние в УМБАЛ – Бургас/ и 17 годишно момиче от Средец / настанено в болница «Сърце и мозък» с фрактура на прешлена и контузия на гръдния кош/ и водача на автомобила, който с контузия на лявото рамо, е прегледан и освободен за домашно лечение. 

Коментари

Още от последните новини