Автобус отне предимство и отнесе билборд на входа на Бургас (снимки)

Автобус отне предимство и отнесе билборд на входа на Бургас (снимки)  - E-Burgas.com
Снимка Венелин Костадинов

Като по чудо автобусът не излязъл отново на пътното платно 

Автобус се блъсна в билборд в Бургас и почти събори съоръжението. Инцидентът стана недалче от изхода на Бургас в посока София. В момента на мястото има големо задръстване. 

Според очевидци на инцидента виновен за катастрофата е шофьорът на автобуса, който отнел предимство и се сблъскал с черен джип, управляван от млада шофьора. Автобусът не можал да спре и продължил към островчето на кръстовището, като преминал през бетонен фундамент и гъсти храсти. Всичко това забавило скоростта на превозното средство, което в крайна сметка се забило в билборда. Това може да се счита и за късмет, тъй като в противен случай автобусът щеше да излезе на пътното платно и да отнесе някой от автомобилите там, а катастрофата можеше и да не се размине само с материални щети. 

Автобус е собственост на фирма "М-бус" и пътувал по улица "Стефан Стамболов" в посока София. От полицията потвърдиха, че автобусът е отнел предимството на правомерно движещия се в кръговото движение джип "Гранд Чероки" с добричка регистрация. 

Галерия
Коментари

Още от последните новини