Атракционен автобус ще вози туристите от Магазия 1 до Авиомузея

Атракционен автобус ще вози туристите от Магазия 1 до Авиомузея - E-Burgas.com

Атракционният автобус ще заработи за гостите и гражданите на Бургас от 29 юни, петък и ще осигури връзка между "Магазия 1", Морската градина, Фестивала на пясъчните фигури и Авиомузей Бургас. Спирката в кв. "Сарафово" ще бъде на терминал "Пристигащи" на Летище Бургас.

Утре желаещите да се включат в някой от двата тура от 16.30 часа и 18.30 часа ще могат да посетят и празника, посветен на първия рожден ден на Авиомузей Бургас. Той започва в 09.00 и ще продължи до 20.00 часа. Всички посетители ще могат разгледат безплатно експозицията на нестандартния музей.

Атракционният автобус ще се движи по маршрут: "Магазия 1" - ул. "Булаир" - бул. "Демокрация" - бул. "24-ти пехотен Черноморски полк" -  парк "Езеро" -  кв. Сарафово - парк "Езеро" - бул. "24-ти пехотен Черноморски полк"  -  бул. "Демокрация" -  ул. "Булаир"  -  "Магазия 1".

Автобусната линия ще се обслужва в дните петък, събота и неделя, с часове на тръгване от "Магазия 1" в 16:30 и 18:30 часа. Връщането от Летище Бургас, терминал "Пристигащи", е съответно в 17:30 и 20:00 часа. Спирките по маршрута са както следва:

"Магазия 1"
"24-ти Пехотен Черноморски полк"
Парк "Езеро" /до Фестивала на пясъчните фигури/
Атанасовско езеро /Пункт за наблюдение на птици/
Летище Бургас, терминал "Пристигащи"
Пункт за наблюдение на птици
Парк "Езеро" /до Фестивала на пясъчните фигури/
Експо център "Флора"
"Магазия 1"
Цената на билета е 2,00 лева, за деца до 10 години - 1,50 лева.

Линията ще се изпълнява от открития арт-автобус, собственост на общинския превозвач "Бургасбус".

Във времето извън утвърдените часове за обслужване на линията, превозното средство може да бъде наемано с предварителна заявка. Предоставя се възможност за извършване на организирани туристически обиколки както по утвърдения маршрут, така и до други туристически обекти в региона. По желание на заявителите, превозвачът осигурява и екскурзоводско обслужване.

Предварителни заявки за наемане на атракционния автобус се приемат на телефон: 056/ 846 757, от понеделник до петък от 07:30 до 16:30 часа.

Коментари

Още от последните новини