Артисти на кокили посрещат стотици на Джулай в Слънчев бряг

Артисти на кокили посрещат стотици на  Джулай в Слънчев бряг - E-Burgas.com

Грандиозен купон ще взриви южния плаж в курорта „Слънчев бряг" в нощта срещу 1 юли. Стотици фенове ще се съберат на брега и по традиция ще посрещнат заедно първото юлско утро. Вечерта на 30 юни ще започне с подгряващото парти. Нощта ще поднесе незабравима и разтърсваща емоция от музика и танци. Зад пулта  ще застанат две от най-емблематичните DJ имена- Dimo BG и C-Fusion. Причудливи създания на кокили ще посрещат всички гости, пристигнали специално, за да посрещнат първото юлско утро.

Истинският купон ще избухне в 23.00 часа и ще продължи без почивка до изгрева на слънцето.  За градуса на настроението ще се погрижат виртуозните диджеи. Те са подготвили букет от миксове, с който ще омагьосат денсманиаците и ще ги оставят без дъх. Бляскав спектакъл озаглавен Fairy tale ще пренесе купонджиите в един вълшебен свят на фантазии и феерия. Ще има и специални гости от Румъния – четирима атрактивни артисти, които ще превърнат всеки танц в приказка. Вокалните изпълнения на Vera Russo MC ще допълнят по несравним начин грандиозният спектакъл. Всичко това ще се случи само на едно място, под ритъма на разтърсваща музика и танци до зори. 

"Джулай морнинг тази година отново ще бъде там, където музиката е религия, плажът е декор, а изгревите – неповторими", казват организаторите на партито.

Галерия
Коментари

Още от последните новини